Bryan Singer er blevet tilbudt at instruere reboot af “Red Sonja”.

Han blev fyret af Fox i forbindelse med Queen-filmen “Bohemian Rhapsody” tilbage i december. I samme periode ramte en #MeToo-anklage også “X-Men”-instruktør Bryan Singer.

Nu tilbyder “The Expendables”-selskabet Millennium Films Bryan Singer muligheden for et stort comeback, skriver The Hollywood Reporter.

Singer er udset til at bringe nyt filmliv til “Red Sonja”, der blev filmatiseret tilbage i 1985 med Brigitte Nielsen og Arnold Schwarzenegger i hovedrollerne.

Red Sonja-karakteren fik debut i en “Conan the Barbarian”-tegneserie tilbage i 1973, hvilket førte til en egen Marvel-udgivelse i 1975.

Netop “Conan the Barbarian” er på vej som serie – læs om det her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Enten havde jeg glemt det eller ikke hørt om de metoo anklager, men dem kan jeg så heller ikke forholde mig til, da alle kan anklage alle for alt.

I forhold til Bohemian Rhapsody var det vist også mere fordi han ikke mødte op på settet, og kom med en dårlig undskyldning.

Jeg synes selv han har gjort det godt med X-men, så synes da at denne film kunne blive interessant nu da Kong Conan har lange udsigter.

Skriv ny kommentar: