“Transparent”-skaberen Jill Soloway skal lave “Red Sonja” i stedet for den #MeToo-anklagede Bryan Singer.

Produktionen af “Red Sonja” kan nu gå i gang igen, efter projektet blev indstillet  i februar, fordi den oprindelige instruktør, Bryan Singer, blev anklaget for overgreb mod mindreårige.

Instruktøren fik indledningvis støtte fra Millennium Films-producer Avi Lerner, der afviste historien som fake news, men denne støtte blev trukket tilbage, og projektet blev derfor droppet – læs mere her.

Nu kan produktionen gå i gang igen, da erstatningen er fundet i Jill Soloway, der skal skrive og instruere det problem-ramte reboot, ifølge The Hollywood Reporter.

Jill Soloway er bedste kendt for at være skaberen af den prisbelønnede Amazon-serie “Transparent” om en trans-kvinde, der bliver spillet af Jeffrey Tambor (“Arrested Development”).

Millenium Films har arbejdet på en ny “Red Sonja”-film i mere end et årti.

Tegneserien om “Red Sonja”, der nu bliver udgivet af Dynamite (Marvel førhen), blev tidligere filmatiseret i 1985 med Brigitte Nielsen og Arnold Schwarzenegger i hovedrollerne.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

det er en underholdende serie, spændende at se om han kan overføres til en red sonja film :)
Gravatar

#2 HighFlyer15 5 år siden

Hvad er det for et sygt kriger kostume hun har på. Det kommer ALDRIG til at gå på det store lærred. Det giver jo ingen mening at have så meget mobilitet som muligt men mindre beklædning. Eller det var ihvertfald hvad Mortal Kombat devs sagde efter de gav alle deres MK tøser masser af tøj på i sidste udgave af spillet, efter verdenen har ændret sig til at skulle tilfredstille folk udenfor spillets marked...
"Jeg spiller ikke spillet men kan de da lige få tøj på!"
Og især med en kvinde bag kameraet kan hun uden tvivl ikke få nok tøj på i sidste ende.
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#2 så sandt så sandt....hvis bare det på nogen måde var vigtigt :)
Gravatar

#4 The one is back 5 år siden

så kan vi også se fra til Heavy Metal some film?

Skriv ny kommentar: