Queen of the South” ville Jonathan Jakubowicz’ film have heddet, hvis den altså var blevet lavet. Filmen, som skulle have haft Eva Mendes og Josh Hartnett i hovedrollerne, er nemlig blevet tvunget til at stoppe produktionen. Ikke grundet pengemangel, eller fordi studiet havde trukket sig, men fordi en mexicansk narkobande ikke ville have filmen lavet.

Banden havde truet Jakubowicz og hans familie på livet, så hvis ikke, han havde valgt at stoppe produktionen, kunne det have endt galt.

”Jeg har arbejdet virkelig hårdt for at lave denne smukke film, men min familie og mit filmholds sikkerhed kommer i første række,” udtaler Jakubowicz. ”At lave denne film ville have bragt os alle i fare, ikke kun i Mexico, men i USA.”

“Queen of the South” skulle være blevet optaget i Mexico og ville have handlet om en kvinde i Mexico, som tager til Spanien for at følge sporet efter hendes narkosmuglende kærestes mord.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nexiz 13 år siden

Ret skræmmende at kriminelle bander kan ha' så stor indflydelse på en ting som dette :/
Gravatar

#2 9No 13 år siden

Det er alt for smadret!
Gravatar

#3 jessup 13 år siden

Det er forfærdelig at de banditter kan stoppe kunsten i at udfolde sig på smukkeste hvis - aldrig har jeg været så sur på personer der dræber tusindvis af mennesker med deres narko.
This is just until June

Skriv ny kommentar: