Supermans overskæg: “Mission: Impossible – Fallout”-instruktør Christopher McQuarrie nægter, at han og Paramount kunne have forhindret CGI-barberingen af Henry Cavill til “Justice League”.

Det blev symbolet på fiaskoen med “Justice League”.

I kølvandet på Zack Snyders orlov skulle afløser Joss Whedons mange reshoots finde sted parallelt med optagelserne til “Mission: Impossible 6” – også med Henry Cavill.

I rollen som Superman i “Justice League” skulle Cavill ikke bære et overskæg – det skulle han derimod i sin “M:I 6”-rolle.

Det blev løst på en både dyr og dårlig facon, der betød, at Henry Cavill indspillede “Justice League”-reshoots med sit “Fallout”-overskæg, der blev fjernet i post-produktionen med computer-teknologi.

Resultatet blev som bekendt alt andet end kønt – læs mere om sagen her.

Kunne det ikke have været løst smartere? Billigere? Bedre? Måske med et falsk overskæg på “M:I 6”-optagelserne?

Den kritik afviser “Mission: Impossible – Fallout”-instruktør Christopher McQuarrie nu – de kunne ikke gøre mere for at hjælpe “Justice League”.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Inn0c 1 år siden

Nu har jeg ikke set JL, men er billedet her i overskriften et rigtig screen cap fra filmen? så det virkelig SÅ dårligt ud?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Her er åbningen på JL
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#1 det var virkelig grimt :D men ja kan jo aldrig være en anden films skyld at de valgte den løsning.
Gravatar

#4 Nagash 1 år siden

Det er rigtig grimt. MEN, da jeg så filmen, var den mobiloptagelse der, det eneste sted jeg egentlig bemærkede den digitale barbering, så synes sgu det er blæst op til noget langt værre, end det egentlig var..
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 jep lagde heller ikke mærke til det andre steder, før jeg så den igen og vidste hvad jeg skulle kigge efter, så er helt enig, men det er godt nok en skidt start på filmen, at man skal se det :D

men ja det er som om det pludselig bliver gjort til hovedproblemet i filmen, og helt ærligt er det en lille bitte ubetydelig ting.

Skriv ny kommentar: