Joss Whedon valgte som bekendt at optage en række nye scener i stedet for Zack Snyders originale optagelser til “Justice League”. Det skabte særligt udfordringer med Henry Cavill, der fik sit overskæg fjernet med CGI.

Se også: DC-fans kræver Zack Snyders udgave af “Justice League”

Det er ComicBookMovie, der peger på, at man tydeligt kan se, hvilke scener med Henry Cavills Superman som Joss Whedon står bag. Og det er faktisk de fleste.

Problemet for DC Films og Whedon var, at parallelt med sommerens ekstra “Justice League”-optagelser så optog Henry Cavill også “Mission: Impossible 6” i en rolle med et stort overskæg.

Det måtte således ikke fjernes. Men som bekendt har Superman ikke overskæg, så hvad gør man så?

Man fjerner det naturligvis med CGI-effekter, hvilket ikke er udført særligt elegant.

Således kan man i langt de fleste scener med Henry Cavill skimte et sort overskæg, der er blevet retoucheret væk.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 LarsMan89 4 år siden

DÉT bliver jeg nødt til at se. Og mugligvis smågrine af det.
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Jeg så lige en video fra collider(Superman Mustache Justice League Documentary)
og selv om det er lavet med et glimt i øjet, så er det skræmmende hvor tæt på sandheden de faktisk er. Jeg har hørt at prisen for at fjerne overskægget kostede op mod 20 millioner dollars.

Man må så tage sig til hovedet. Selv om det indgik i hans kontrakt at han skulle have et overskæg i mission impossibel, så er det noget der rimeligt nemt kan laves med praktical effect, hvor ingen vil kunne se forskellen, hvis det krævede mere arbejde på mission impossibel settet, burde WB kunne betale sig fra det for langt mindre end det krævede møjsommeligt at gå ind på hvert billede og digitalt fjerne det, og så er det ikke engang gjort ordenligt.

Og hvorfor er Steppenwolf en digital karakter, når man lige så godt kunne have brugt practical effects, som koster en brøkdel af prisen, og ser 1000 gange bedre ud.
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#2 tja siden reshoots i alt rygtes til at løbe op i 25 milloner dollars, tvivler jeg på at 20 af dem blev brugt på hans skæg, dog tager det lang tid men det er en ret almindelig proces, og vil gætte på steppenwolf er digital, fordi at det bare fungere bedre når en 3 meter høj gut skal være i meget bevægelige slåskampe, end praktiske effekter gør :)

Skriv ny kommentar: