Godt en måned efter “Creed III” indtog biograferne med stor succes og indtjening, er Michael B. Jordan allerede involveret i et nyt spændende projekt.

Amazon Studios har fået sig et stærkt actionhold til en kommede produktion: Jordan og “Mission: Impossible”-instruktør Christopher McQuarrie skal nemlig producere filmen “Iron Curtain” for studiet. Hvad filmen handler, er endnu uvidst. “Iron Curtain” er kategoriseret som en action-thriller, og det er foreløbig den eneste information om filmen. Premieredatoen er heller ikke annonceret endnu. Til gengæld er kræfterne bag imponerende. Chef for produktionsselskabet Elisabeth Raposo, Jordan og McQuarrie får selskab af manuskriptforfatteren Erik Jendresen, som vandt en Emmy for sit arbejde med Steven Spielberg-miniserien “Band of Brothers”.

Manuskriptet til filmen var allerede skrevet af McQuarrie tilbage i 2003, men rettighederne har længe været glemte. Da Raposo blev chef for Outlier Society, var hun dog velkendt med manuskriptet. Det lykkedes Raposo at få adgang til rettigheder, så hende og Jordan kunne producere filmen.

Kan du ikke vente på at se Tom Cruise udføre halsbrækkende stunts? Du kan se mere om de kommende stunts her.

McQuarrie har haft hænderne fulde med især de seneste “Mission: Impossible”-film. Han instruerer både første og anden del af den kommende “Dead Reckoning”-fortælling, som afslutter “Mission: Impossible”-franchisen. Første del får premiere 13. juli 2023, mens anden del får premiere den 26. juni 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: