Et nyt billede fra “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” viser Tom Cruise i endnu et livstruende stunt, der for stjernen efterhånden blot er another day at the office.

Efter snart 26 år i rollen som Mission: Impossible-agenten Ethan Hunt skulle man tro, at Tom Cruise efterhånden ville begynde at takke nej til at hænge fast på højtflyvende fly og andre antageligt livsfarlige stunts.

Det er dog ikke tilfældet for actionstjernen. Tværtimod virker det som om, at hans stunts bliver vildere film for film, og med den syvende film i “M:I”-franchisen rundt om hjørnet er der masser af fede actionsekvenser at se frem til.

Du kan se en video af et andet vildt Tom Cruise-stunt lige her.

En af disse sekvenser får vi et blik på i et nyt billede, der er blevet delt af instruktør Christopher McQuarrie i forbindelse med Tom Cruises 60-års (!) fødselsdag.

Det er ikke første gang, vi kan se Cruise uden på et fly. I “Mission: Impossible – Rogue Nation” hang han nemlig på siden af et lettende fragtfly – en sekvens, der blev skudt hele otte gange. Hvor mange gange Cruise måtte hænge på toppen af den lille flyver i ovenstående billede kan vi kun gisne om.

Den syvende “Mission: Impossible”-film genforener endnu engang Cruise med “M:I”-veteranerne Simon Pegg og Ving Rhames samt Rebecca Ferguson og Vanessa Kirby, der først sluttede sig til franchisen i de senere film. Henry Czerny, som vi kun har set i den allerførste film fra 1996, gør comeback, mens Haley Atwell gør franchise-debut.

“Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” får premiere den 13. juli 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: