Michael Bay er i forhandlinger om at instruere “Transformers 4”


Efter længere tids rygter og udtalelser fra diverse parter omkring “Transformers 4” kommer der nu nogle deciderede oplysninger omkring filmen.

Se også: Tyrese Gibson tror, Bay og LaBeouf er klar på “Transformers 4″.

På trods af at Michael Bay tidligere udtalte, at han var færdig med franchisen, så er han nu i forhandlinger om at vende tilbage og instruere “Transformers 4”. Der er samtidig en mulighed for, at både 4’eren og 5’eren optages samtidig.

Derudover pustes der også nyt liv i rygtet om, at Jason Statham overtager franchisen efter Shia LaBeouf, der næppe vender tilbage for hverken en fjerde eller femte omgang robotkrig.

Skulle Bay vende tilbage for at instruere, startes produktionen næppe før hen imod slutningen af 2012, da han har andre projekter planlagt først.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#41 Hr. Nielsen 9 år siden

Nicki52 (39) skrev:
Det morer ham vildt meget åbenbart.
Små hjerner, små fornøjelser;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#42 Bruno 9 år siden

AlexMilo (40) skrev:
Film blev jo i begyndelsen ikke lavet for at være "kunstværker", men bare underholdende, og jeg er bestemt underholdt af kæmpe robotter som tørner sammen.

Arh.. Film blev jo blot et medie, som folk kunne lege med i forskellige sammenhæng og nogle valgte at lave noget, der blev opfattet som kunst, også i de tidlige år. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#43 Therien 9 år siden

Nicki52 (39) skrev:
@Thalion
Du skal lige vide - som du måske har gættet - kan Therien lide at provokere. Det morer ham vildt meget åbenbart. Som de siger i Paradise Hotel: "Han spiller ikke med hjertet..."


Hvis man ser bort fra denne tråd, så syntes jeg ikke jeg er mere eller mindre provokerende end alle mulige andre. Jeg er mere ærlig omkring det end de fleste, måske skulle I se det som et + og ikke som et -..

Angående provokationen i denne tråd, vuderede jeg Thalion kunne tage det, han dishede jo selv ud - og han spurgte jo selv om han var en douchebag...


Thomas E. Nielsen (41) skrev:
Små hjerner, små fornøjelser;)


I en transformers tråd.. Nice one..

AlexMilo (40) skrev:
Kan ikke se hvorfor det skulle være et problem at andre kan lide bestemte film? Jeg er personligt pænt ligeglad med hvad folk synes om min filmsmag. Jeg elsker Revenge of The Fallen og synes ikke at The Dark Knight, Fight Club, Godfather eller andre af den slags populære film er værd at råbe hurra for.


Umiddelbart er jeg også hamrende ligeglad med hvad folk kan lide, om det så er noget lort eller ej.. Det der pisser mig af er når man forsvare middelmådighed med undskyldninger som:

Den er vildt god når man halvsover på sofaen, eller det er en popkorns film så det er meningen den skal være komplet åndsvag.. Den værste undskyldning er dog: Jeg kan godt lide at se robotter smadre på løs hinanden, som om det ikke kan lade sig gøre i en historie med mening, substans og en smule opfindsomhed/originalitet.. Bed da om noget mere end klichefyldte metervare fra en arrogant nar.

En god film har ikke behov for undskyldninger, en god film forsvare sig selv.. Af alle franchises der er i kredsløb på nuværende tidspunkt er Transformers den eneste der får denne type respons - det er der nok en grund til. Jeg ønsker af hele mit reality-tv hadende hjerte bedere film til os alle, men det skal jeg nok få at høre for..

Ha en god weekend.
Gravatar

#44 Hr. Nielsen 9 år siden

Therien (43) skrev:
I en transformers tråd.. Nice one..
Jeps, det tænkte jeg også;-P Selv om Transformers ikke kan anses som en fornøjelse måske...Jo, den første fandt jeg faktisk ret sjov i sin tid, men del 2...Kæft en gang kvalm lort!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#45 Therien 9 år siden

Thomas E. Nielsen (44) skrev:
... men del 2...Kæft en gang kvalm lort!


Jovist! :) Der blev skrevet på den i små 3 uger, så ramte forfatterstrejken og Bay måtte selv fylde "hullerne" ud - med eksplosioner(?) - og det kan ses overalt.. Den er bare så pisse dårlig....

Skriv ny kommentar: