Efter længere tids rygter og udtalelser fra diverse parter omkring “Transformers 4” kommer der nu nogle deciderede oplysninger omkring filmen.

Se også: Tyrese Gibson tror, Bay og LaBeouf er klar på “Transformers 4″.

På trods af at Michael Bay tidligere udtalte, at han var færdig med franchisen, så er han nu i forhandlinger om at vende tilbage og instruere “Transformers 4”. Der er samtidig en mulighed for, at både 4’eren og 5’eren optages samtidig.

Derudover pustes der også nyt liv i rygtet om, at Jason Statham overtager franchisen efter Shia LaBeouf, der næppe vender tilbage for hverken en fjerde eller femte omgang robotkrig.

Skulle Bay vende tilbage for at instruere, startes produktionen næppe før hen imod slutningen af 2012, da han har andre projekter planlagt først.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#1 Raver 10 år siden

Godt nok er jeg stor fan af Jason Statham, men i en transformers film? Ville jeg umiddelbart ikke kunne få til at passe sammen, men kunne da være spændende at se, hvis det endte med at Statham skulle overtage LeBøf's plads. :)
Gravatar

#2 daneimp 10 år siden

Ville være dumt af Paramount at lade den pengemaskine forsvinde :P Er også glad for det er Bay som skal instruere, så bliver botterne ikke lavet alt for meget om, så de ikke er sammenhæng med de tre første film (ja jeg er fan af filmene)
Gravatar

#3 mr gaijin 10 år siden

Så lad dog barnet lege videre med sine kæmperobotter.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 Lars.dk 10 år siden

Den første var faktisk ok, men de to sidste var ikke så gode.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#5 gi-jones 10 år siden

Ye gods! Jeg opgiver nok aldrig mit håb for at Bay igen kunne lave noget seværdigt, men come on! Måske hvis hans næste film blev et megaflop, og hans budgetter fremover aldrig oversteg 50 millioner...
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#6 Alex- 10 år siden

Er ligeglad hvem der instruerer den, bare den kan rette op på den sidste gang "puha". 1'eren og 2'eren var gode, 3'eren fuckede det rimelig meget op. Håber bare at Shia og sugemallen bliver væk.
Gravatar

#7 David Munch 10 år siden

Så længe Le Bøf og alt den falde på halen komedie ryger langt væk, så kan det jo ligefrem gå hen og blive en film man gider se mere end én gang (Og det i smerte).
Gravatar

#8 Zaphix 10 år siden

Og jeg er i forhandlinger med mig selv, om ikke at se den fjerde, ligesom jeg heller ikke så de tre første.
Tror jeg kommer til at springe denne over også.
Gravatar

#9 Nukleon 10 år siden

Jeg syntes han kom rimelig godt op på fode igen med 3'eren. Jeg har ikke noget synderligt mod Labeouf som skuespiller, selvom han efter efter sigende skulle være et røvhul, lettere rettere unuanceret sagt.
Gravatar

#10 Gridlock 10 år siden

Hmm hvad skulle de fjerne fra Transformers for og gøre den god
Kyl fald på halen komide ud, smid alt hvad der har med Shia karakter væk INKLUSIV forældrene og tilsidst men ikke mindst skrot alle de grimme robotter og design nogen nye der faktisk ser ud af noget med andre ord behold Optimus Prime tweak hans design en smugle (fjern flammerne) og gendesign så alle de andre dog mest Megatron og Starscream de var VIRKELIG grimme.

Film 1,2 og 3 var alle fuldkommen latterlige og dårlige.

Men så længe der nok hjernetomme dushbags der ude der gider betale for det her lort skal det sku nok forsætte med og blive lavet.

Skriv ny kommentar: