Tyrese Gibson tror, Bay og LaBeouf er klar på “Transformers 4”


Transformers”-stjernen Tyrese Gibson er selv klar på en fjerde omgang med de store robotter, og er samtidig overbevist om, at det også er tilfældet med instruktør Michael Bay og stjernen Shia LaBeouf.

Se også: Vil Jason Statham have hovedrollen i “Transformers 4”?

Bay og LaBeouf har ellers af flere omgange udtalt, at efter “Transformers 3” var de færdige med franchisen, men den hopper Gibson ikke på. Han tror i stedet blot, at de to har brug for en puster fra Autobots og Decepticons, hvorefter de er klar igen om en to til tre år.

Efter succesen af de tidligere film, og den mængde penge det har betydet for både Bay og LaBeouf, ville det ikke overraske, hvis de i sidste ende alligevel vælger at lave en fjerde film for pengenes skyld.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Zoracka 9 år siden

Efter den ringe toer og hamrende kedelige treer, så håber jeg inderligt at han tager fejl. De startede med en okay etter, men båden er sunket så dybt siden. Det eneste positive jeg kan sige om de tre film er, at de er hamrende flotte og at Bay virkelig har forstand på fantastisk CGI.

"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"
Gravatar

#2 Ericmase 9 år siden

Lol Gibson! Jeg tænkte det samme :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#3 ViraS 9 år siden

Er fuldstændig enig med dig, Zoracka! Transformers 3 er for mit vedkommende kandidat til årets dårligste film. Hvor var det nyskabende? Hvor var den unikke historie? Hvor var det friske pust? Nej, lad nu den filmserie ligge.
Gravatar

#4 enfilmnørd 9 år siden

Jeg var godt underhold af 1 og 3, og syntes serien fungere som en fjollet action-popcorn trilogi.
MEN hvis de absolut skal lave en filmmere,, håber jeg på en prequel om om kampene på cybertron. Det vil eftter min mening give serien, en veltrængt revurdering, fra filmskaberne. Menneskene kan skrives helt ud, eller der kan være tale om nogle få på afveje. Ingen Lebøf´, ingen "ikke Megan fox"'er. Mere fokus på episke kampe, og hele kæmperobot-univers-opbygning-delen. Bedre figure. Jeg tror godt det kan fungere. Det er selvfølgelig en udfordring at gøre robotterne interessante nok, til at vi giver investere i dem, men det er vel udfordirngen, der kunne gøre dette til en interessant film. Et fremmed universe med andre regler, og større kunstnerisk frihed.

Jeg ved det ikke vil ske, men man kunne beskrive borgerkrige, og lignende med disse robotter. En måde at gøre historie tilgængeligt på en ny måde. Mange af verdens borgerkrige har været og er interessante. Bay er jo Patriot, så mon ikke han kunne få noget ud af den amerikanske borgerkrig?
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#5 Peteryde 9 år siden

Enig -enfilmnørd :) Kunne faktisk være meget episk!
Gravatar

#6 Moog 9 år siden

ViraS skrev:
Hvor var det nyskabende? Hvor var den unikke historie? Hvor var det friske pust?


Ingen af dem er krav for at en film bliver god, de øger dog chancen markant :)

Hvis en film kun sætter sit formål til at underholde, så klarede Transformer 3 det da meget godt og det er i orden med mig.

Jeg kommer ikke til at forvente de store film fra Michael Bay ellers, så at han skyder en Transformers ud hver andet eller tredje år, er helt i orden med mig.

Og hvis du virkelig mener at den kandiderer til årets dårligste film, forventer du så at blive taget seriøs?
Gravatar

#7 Locke 9 år siden

#6 - Jeg havde besøg af min lillebror og vi satte os til at se Transformers 3. Efter omkring 20 minutter sagde jeg, at nu måtte han se resten selv. Jeg havde ingen illusioner om efter at have set 1'eren og 2'eren, at filmen ville blive væsentlig bedre, så jeg synes det var bedre ikke at forblive frustreret/vred/latterliggjort i endnu 2 timer. Jeg vil sige at de 20 minutter jeg så kandiderede til at være de dårligste 20 minuter af en film jeg har set i 2011. Min lillebror (alder 32) formåede at se filmen færdig. Jeg letter lige på hatten for ham.
Bud White: The Nite Owl case made you. Do you want to tear all that down?
Ed Exley: With a wrecking ball... You want to help me swing it?
Gravatar

#8 Brodersalsa 9 år siden

Transformers filmene er utrolig underholdende film. 3'eren havde nogle fuldstændig vanvittige 3D effekter, faktisk de bedste jeg nogensinde har oplevet. Det er hjernedød og flot action, og mere forventer jeg egentlig ikke af sådan en type film, så hvis Gibson har ret, så har jeg bestemt intet imod det! :)
Gravatar

#9 knekker 9 år siden

#7

Du var ikke i stand til at se filmen faerdig, men det kunne din lillebror fint derimod. Hvem siger det mest om, filmen eller dig? fat nu konceptet bag en popkorns film, de er ikke lavet med henblik paa at vinde oscars for bedste historie eller skuespil....
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#10 Zoracka 9 år siden

Moog (6) skrev:
Hvis en film kun sætter sit formål til at underholde, så klarede Transformer 3 det da meget godt og det er i orden med mig.


Det er selvfølgelig subjektivt, men jeg er uenig. Jeg blev underholdt af Transformers, en smule af toeren og slet ikke af den sidste i kapitlet. Den kunne sagtens have skåret minimum en hel time af og have fungeret bedre.

Især den sidste time i filmen var dræbende, og de sidste 30 minutter - Faktisk lige ved klimaks - blev jeg distraheret af at spille 7-kabale på min telefon. Jeg er helt enig i udtalelsen: Transformers 3 er en af de værste film i år, selv for en popkornsfilm.

#9

Bare fordi det er en popkornsfilm, så skal den anmeldes ud fra de kriterier som alle andre film. Hvis Sex and City 2 blev bedømt ud for en ligegyldig tøsefilm, så skulle den have topkarakter, men ved brug af denne metode ved alle film jo på topkarakter.

Det gør ikke filmen bedre ved at kalde den en popkornsfilm. Den er stadig lige så elendig.
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"

Skriv ny kommentar: