Michael Fassbender har haft travlt de sidste par år med både store og små film, og det ser ikke ud til at ændre sig i den nærmeste fremtid.

Som et af sine nyeste projekter er han nu blevet udset til at medproducere og medvirke i en filmudgave af computerspillet “Assassin’s Creed”.

Læs også Filmz-artiklen: Fra computerspil til film.

Fassbender vil arbejde på projektet med producer Conor McCaughan, som han tidligere har arbejdet sammen med på en kortfilm. “Assassin’s Creed” vil dog være duoens mest højprofilerede projekt, da spillet er en del af en kæmpe franchise, der har solgt over 30 millioner enheder siden 2007.

Spillet omhandler en maskine ved navn Animus, der gør det muligt for brugerne at opleve deres forfædres genetiske minder. En bartender ved navn Desmond Miles gør brug af maskinen, og spilleren tager så rollen som Altaïr – en snigmorder, der bor i Det Hellige Land under det Tredje Korstog. Her bliver han involveret i en kamp mellem to gamle kulter.

”Michael Fassbender var vores første valg,” udtaler Jean-Julien Baronnet, der er præsident for den franske spiludvikler Ubisoft – som vil have en hånd med i udviklingen af filmen sammen med Sony Pictures.

Der er endnu ingen manuskriptforfatter eller instruktør tilknyttet “Assassin’s Creed”, og det vides ikke, hvornår optagelserne går i gang.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Batsy 11 år siden

HonoDelLoce (30) skrev:
,


Neither do i, måske hvis han fik det der skæg som Altair har, vil det måske hjælpe. Håber dog Fassbender kan lave en lidt spansk accent i det, men så igen tysk, fransk, engelsk og Jockey sprog, så mon ikke han kan det!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#32 elwood 11 år siden

Spørgsmålet er vel også, hvem de får til og spille Desmond, det jo næsten lige så vigtigt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#33 Kredepops 11 år siden

#31 - Skæg som Altair?
http://hautegamer.com/wordpress/wp-content/uploads...

Han har lidt stubbe på overlæben, at kalde det skæg er måske lige i overkanten.
Han bør heller ikke have spansk accent. Altair er araber. Tænker du på 'Ezio'? Hovedrollen fra 'AC:2', 'Brotherhood' og 'Revelations'? Men han var nu Italiener.

#32 - Det bør selvfølge også være Fassbender der spiller Desmond så, de to (Altair og Desmond) ser helt ens ud i spillet.
Gravatar

#34 Singe 11 år siden

Så må vi da bare håbe at Kristen Bell skal spille Lucy! :D
Gravatar

#35 Richard Burton 11 år siden

Så længe han bare lufter golfudstyret, så kvinderne også kommer i biografen .... og Ole Henriksen!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

Skriv ny kommentar: