Assassin’s Creed” blev heller ikke det store gennembrud for spil-filmatiseringer. Nu har hovedrollens Michael Fassbender fundet ud af, hvorfor filmen floppede: For meget alvor og for lidt action.

Se også: Efter filmflop: Ubisoft gør “Assassin’s Creed” til anime-serie

Michael Fassbender er for tiden aktuel i “[url=/film/snemanden-2017]Snemanden”, men det forhindrer ham ikke i at evaluere “Assassin’s Creed”, der burde have været håndteret anderledes:

”Jeg ville have lavet den mere underholdende, det er det centrale… Jeg synes, den tog sig selv for alvorligt, og jeg ville have gået hurtigere til action-scenerne,” siger Fassbender ifølge Heroic Hollywood.

Filmatiseringen af Ubisoft-spillet lagde med sin slutning i den grad op til en sequel. Men det ligger ikke umiddelbart i kortene, at Fassbender vender tilbage som snigmorderen Aguilar:

”Jeg synes, at vi forpassede en mulighed. Så vi må vente med at se, hvad Ubisoft nu finder på.”

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 123456789 1 år siden

Men AssCreed er jo alvorlig...
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Hvor svært kan det være?
Start med at lave en god film, det handler ikke om action/ikke action. Alvor/ikke alvor. Det handler om at lave en god film.
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 men action/ikke action og alvor/ikke alvor spiller trods alt en rolle, i om filmen bliver god eller ej, alt efter hvilken slags film man prøver at lave.
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

#3 Det jeg mener er, ja man kan muligvis gøre en film se-værdig ved at tilføje lidt mere action, men det vil sjældent gøre en dårlig film god. Man skal starte med manuskriptet, og faktisk skrive en god historie. Hvis man ser på transformers-serien, hvor jeg faktisk fandt den første underholdende, men alle efterfølgere har været fyldt med action, men haft en uinteressant historie og ligegyldige karakterer.

Og en film som den Oscar vindende Suicide Squad er dårlig, og selv om man havde fyldt mere action/humor ind i den ville den ikke være blevet bedre, for historien var der ikke. Det der måske kunne have gjort den bedre ville have været hvis Jokeren havde været skurken, men det ville så have krævet et nyt manuskript.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 tjoooo men transformers filmene blev kun mere populære efter den første, så flertallet er åbenbart uenige :) men ja et godt manuskript er fint, men igen er det jo ikke det der alene gør en god film....det er sammenblandingen af det hele

Skriv ny kommentar: