Netflix’ “Assassin’s Creed”-serie har mistet en af sine kreative forcer i showrunner Jeb Stuart.

Det er godt to år siden, det blev annonceret, at Netflix arbejdede på en serieadaptation af Ubisofts populære videospilserie, der følger flere generationer af snigmordere i deres frihedskamp mod de kontrolkrævende tempelriddere.

Læs også: “Netflix dropper ‘1899’ efter blot én sæson”

Dengang var det med Jason Altman og Danielle Kreinik tilkoblet som executive producers, mens “Die Hard”- og “The Fugitive”-forfatter Jeb Stuart skulle skrive og agere showrunner.

Stuart er dog ikke længere tilkoblet projektet, har seriens nu tidligere showrunner fortalt Collider. Han er dog fortsat fortrøstnings- og håbefuld for “Assassin’s Creed”.

“Jeg ved den bliver fremragende, når den kommer ud. Jeg synes, Ubisoft-gutterne er fantastiske. Jeg synes, det er en forrygende franchise. Det var bare et godt, gensidigt tidspunkt at gå hver til sit.”

Hvem, der har taget over for Stuart – og om der overhovedet er fundet en afløser endnu –, ved vi ikke.

Netflix’ live-action “Assassin’s Creed” er den første seriefortolkning af franchisen. Vi har dog tidligere oplevet spilserien i spillefilmsform i 2016 med Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen var dog ikke nogen succes ved hverken kritikere eller fans af spilserien, så vi må krydse fingre for, at Netflix-serien om ikke andet kan overgå sin live-action-forgænger.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: