Den legendariske filmkomponist John Williams vender ikke tilbage til dinosauruniverset på “Jurassic World”. Det vil derimod blive Michael Giacchino (“Op”), som skal stå for musikken til den længe ventede fjerde film i “Jurassic Park”-serien.

Se også: Futuristiske konceptbilleder til “Jurassic World”

Til The Hollywood Reporter nævner filmens instruktør, Colin Trevorrow, i den forbindelse, at de ikke vil se bort fra John Williams’ musik fra de to første film: “Den nye underlægningsmusik vil ære John Williams’ fantastiske arbejde, men missionen er ligesom med filmen – at lave noget modigt og nyt for folk, der elsker dinosaurer”.

Plottet i “Jurassic World” er indtil videre ukendt, men sikkert er det, at filmen vil foregå i samme univers som resten af “Jurassic Park”-serien. Steven Spielberg, Frank Marshall og Pat Crowley vil producere filmen, mens Colin Trevorrow (“Safety Not Guaranteed”) vil stå for at instruere ud fra et manuskript, han selv har skrevet i samarbejde med Derek Connolly.

Dallas Howard, Chris Pratt, Vincent D’Onofrio og Omar Sy medvirker i filmen, der får amerikansk premiere den 12. juni 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Quantom 9 år siden

Ingen Sam Neil, Laura Dern eller Jeff Goldblum... Tvivler på vi får samme stemning som tilbage i 93' :'(
Gravatar

#2 Knuden 9 år siden

Men med den instruktør får vi fanme et interessant take på serien tror jeg... håber jeg... alt lyder lovende, og Giacchino gør ikke tingene værre.
Gravatar

#3 Kaversmed 9 år siden

Jeg har absolut ingen forventninger til filmen, men dinosaurer bliver jeg sgu aldrig træt af at se på :)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 MOVIE1000 9 år siden

Knuden (2) skrev:
Men med den instruktør får vi fanme et interessant take på serien tror jeg... håber jeg... alt lyder lovende, og Giacchino gør ikke tingene værre.


Enig.

Nogen der ved om de kun vil bruge CGI eller om de også bruger robotdinosauerne?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: