Michael Jackson-film på vej?

Efter Michael Jacksons tragiske død for ca. en måned siden, er der allerede nu – ikke overraskende – tale om at lave en film omkring “The King of Pop”.

Sony Pictures er foreløbig tæt på at have en aftale i hus om at lave en film omkring popstjernen. Filmen vil dog ikke komme til at handle om Jacksons liv, men derimod beskæftige sig med den 80-timer lange video, som Jackson indspillede til de sidste koncerter, som han skulle have holdt til juli i London.

Filmen vil komme til at indeholde mindst 3 videoer, inklusiv en alternativ version af nummeret “Thriller”, som var lavet til koncerterne i London. Det var også meningen, at denne video skulle have været præsenteret i 3D, hvilket åbner op for muligheden, at filmen vil blive præsenteret i 3D, selvom det endnu er uvist.

Sony regner med at betale mere end 50 mio. dollars til rettighederne af videoen, der foreløbigt er ejet af AEG Entertainment. Kenny Ortega (“High School Musical”), der også var med til at lave den lange video, er tilknyttet projektet som instruktør.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 MOVIE1000 14 år siden

lyder som en film alle MJ fans vil have fat i :)
men jeg havde nu håbet på en filmatisering om hans liv. med Johnny Depp som MJ:). men den skal nok komme også selvom det nok ikke bliver med Johnny Depp.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 kasper0204 14 år siden

Som skrevet i nyheden - ikke overraskende :o)
Gravatar

#3 Christian Voldborg 14 år siden

#1 - Den findes allerede som "Edward Scissorhands"...
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 deathlikesilence 14 år siden

Vi vidste vel alle da han døde... at en gigantisk malke-ko blev født.

Og er vild med at de ikke sidder og spilder tiden.
No, I'm not a pessimist. At some point the world shits on everybody. Pretending it ain't shit makes you an idiot, not an optimist.
Gravatar

#5 RasmusFL 14 år siden

Gus Van Sant magtede Kurt Corbain - hvis han blev sat på denne film ville jeg ikke være et sekund i tvivl om, at den blev seværdig. Med en som ham High School Musical-fyren ved roret er hele projektet selvfølgelig tvivlsomt. Det lyder dog heldigvis som om, at filmen IKKE bliver én lang upersonlig formidling af hans livs største op- og nedture (a lá skuffelsen 'Ray'), og det glæder mig bestemt.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#6 MOVIE1000 14 år siden

#3 hmmm nej
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Christian Voldborg 14 år siden

#6 - Vi har én, der ikke fattede det gennemgående Tim Burton-tema i "Edward Scissorhands"?!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#8 hurin 14 år siden

Hvad er forskellen på MJ og de andre medvirkende i Triller videoen?

MJ behøver ikke makeup.
Zardoz has spoken
Gravatar

#9 BN 14 år siden

hurin (8) skrev:
Hvad er forskellen på MJ og de andre medvirkende i Triller videoen?

MJ behøver ikke makeup.


Hahaha ...... ja, han lignede godt nok et monster de sidste mange år af sit liv, men da han indspillede 'Thriller-videoen' var han da en pæn herre og naturlig at se på. Havde han da bare stoppet efter den næseoperation, han fik forud for 'Thriller'-albummet; men nej, han skulle af besynderlige årsager maltraktere sit udseende. Sørgeligt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#10 moulder666 14 år siden

Har vi brug for en hyldestfilm om "kongens" sidste timer? Nej - hvis vi endelig SKAL forpestes med en film om MJ, så lad det dog være ligesom Joaquin Phoenix' portrættering af Johnny Cash...ærligt og relativt objektivt
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: