Først var han førstevalg, men sagde nej tak. Så gik Marvel videre med andre navne, men vendte alligevel tilbage for igen at spørge Michael Keaton, om han ikke nok ville være skurk i den kommende “Spider-Man: Homecoming”. Anden gang er tilsyneladende lykkens gang.

Se også: Michael Keaton bliver ikke ny “Spider-Man”-skurk

For nu kan The Hollywood Reporter fortælle, at den tidligere Batman og Birdman nu alligevel er blevet varm på at være skurk for Spider-Man i det nye reboot med titlen “Homecoming”.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvilken skurk Keaton skal spille, men det har længe været rygtet, at der er tale om den ældre Vulture, der kan hive ungdommen ud af folk.

“Spider-Man: Homecoming” får premiere d. 7. juli i 2017.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

Han er en god skuespiller, men medmindre de pepper Vulture lidt op til filmen, så er han i mine øjne en ret kedelig skurk at vælge.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 ego fantastic 7 år siden

Marvel(MCU) har vel aldrig været kendt for deres super gennemarbejdet skurke?
At de så "spilder" det på Keaton, som jeg er sikker på ville være en super god skurk er lidt argeligt. Men hvem ved, det kan være det ændre sig her, nu da sony vel også har lidt at skulle have sagt.
‎"My cock just passed away - I was wondering if I could bury it inside you?"
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Har nu altid godt kunne lide Green Goblin, og han har altid været en gentagende skurk i Spiderman universet
Gravatar

#4 Alex- 7 år siden

Vulture forekommer mig som et spøjst valg, nu da vi allerede har Falcon. Så så jeg hellere skurke som Mysterio, Scorpion, Shocker, Morbius, Hobgoblin eller en 'rigtig' Green Goblin. Men under alle omstændigheder glæder jeg mig til at se hvad Keaton kan gøre med rollen, uanset hvilken det bliver!
Det største problem med fremtidige Spider-man film er at nogle af de bedste historier involverer flere skurke, og det har der som bekendt ikke været meget held med at slippe godt fra hidtil. Jeg håber stadig på en vellykket omgang 'Spider-Man vs The Sinister Six'.

Skriv ny kommentar: