Der var flere buh end klap til Nicolas Winding Refns “The Neon Demon” efter den netop overståede filmfestival i Cannes, hvorfra Refn måtte tage hjem uden priser. Nu tager Refn til genmæle imod de filmjournalister, der buhede.

Se også: Første trailer: Winding Refn teaser vanvittig billedside i “The Neon Demon”

For ifølge danskeren så er “The Neon Demon”, der handler om en 16-årige pige med modeldrømme, slet ikke tiltænkt voksne:

”Vi har ikke lavet en film til forældrene, men derimod til teenagerne, fordi det er dem, der er interessante,” siger Winding Refn ifølge Berlingske.

Derfor mener Refn slet ikke, at de voksne anmeldere kan bedømme den kritiserede film ordentligt:

”Teenagere elsker grafik, modkulturer og modsætninger, og jeg lavede en film om en 16-årig pige, som sikkert ved mere om at være teenager, end vi gør.”

“The Neon Demon” får dansk premiere d. 9. juni.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Tegningen 8 år siden

Så en voksen mand har lavet en film for teenager, som voksende ikke forstår??

Hvordan hulen er det lykkedes for ham??
Gravatar

#2 Lard Hanson 8 år siden

#1 - Ja det lyder underligt. Især fordi han bare er en stor baby.
Gravatar

#3 kblood 8 år siden

"Teenagere elsker grafik, modkulturer og modsætninger, og jeg lavede en film om en 16-årig pige, som sikkert ved mere om at være teenager, end vi gør."

Så han har lavet en film om en teenager som ved mere om at være teenager end han selv gør? Det er da et lidt sejt trick hvis det er rigtigt.

Så tror jeg at jeg vil skrive en historie om en person der laver mange flere vigtige opdagelser end Einstein, Tesla og Newton til sammen, så kan jeg vel få ham til at dele sine opdagelser i min historie da jeg har skrevet ham?

Skriv ny kommentar: