Da Mickey Rourke holdt sin tale ved dette års Spirit Awards, hvor han vandt for bedste skuespiller for sin præstation i “The Wrestler”, kom snakken ind på det faktum, at han havde fået en chance til, og derefter på, hvem han ellers mente burde få endnu en chance.

Rourke kom med en længere tale omkring sin ven Eric Roberts, og hvorledes han mente, at manden var en af de bedste skuespillere, han havde arbejdet med, og at lige meget hvad Roberts havde haft af roller i fortiden, så burde det tilgives, og studierne burde give ham en chance til.

Roberts blev en smule rød i hovedet, men holdt det gode humør og råbte til Rourke, at han burde tage imod sin pris og smutte ned fra scenen.

Men det lader nu til, at Rourke måske allerede har haft en positiv indvirkning på Roberts’ karriere. Roberts er blevet inkluderet i Sylvester Stallones stjerne-besatte actionfilm “The Expendables”, hvor han overtog den rolle, som først var tiltænkt Ben Kingsley.

Filmen har også Rourke med i en mindre rolle, så “The Wrestler”-stjernen havde muligvis en lille finger med i spillet. Det kan dog også tænkes, at rollen blev givet, fordi Stallone selv mente, at Roberts passede, da de to tidligere har spillet sammen i “The Specialist”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Blacksanta 13 år siden

Give ham en chance til? Prøv at tjekke ham på IMDB - Han har jo gang i en million forskellige projekter.. Kender ikke rigtigt til hans fortid, men han skal da virkeligt have lavet ekstremt meget, hvis dette er et lavpunkt i hans karriere :s
Gravatar

#2 kasperfmn 13 år siden

Blacksanta, jeg vil også mene at det da går rimelig godt for ham for tiden. Men nu skal du jo også tænke på at folk altid sætter ham op imod hans søster, Julia Roberts, som jo har haft en langt bedre karriere end ham.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 13 år siden

Jeg tror ikke at Roberts mangler arbejde som sådan, jeg tror blot at Rourke mente at nogen burde give ham nogle gode roller.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 mr gaijin 13 år siden

Han var en god gangster i "The Dark Knight". Faktisk også oplagt som skurk i 3'eren.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 filmz-Bruce 13 år siden

Og han var faktisk glimrende i Heroes også. Alderen har virket positiv på hr. Roberts. Han ser ud til at have mere "på hylderne" idag, mere charisma, end da det var bøfferne og overkroppen, som skulle vises.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 RaGa_MuFFiN 13 år siden

Jeg HADER Eric Roberts. Han skal bare væk fra filmlærredet!
Gravatar

#7 filmz-Saxxxon01 13 år siden

Her er talen hvor Eric Roberts bliver nævnt.
Gravatar

#8 filt 13 år siden

#4, bortset fra at han jo måtte lade livet i The Dark Knight. ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#9 maniac 13 år siden

filt (8) skrev:
#4, bortset fra at han jo måtte lade livet i The Dark Knight. ;)


Vi ser jo ikke om han dør. Folk har før overlevet et biluheld :)
Gravatar

#10 mr gaijin 13 år siden

#8 Ja, men død er jo relativt i tegneserieuniverser. Han døde off-screen, så han er 'mindre' død end Dent ;)
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: