Den seneste trend inden for Hollywood var i en årgang at omdanne tv-serier til spillefilm. Mens den trend stadig er succesfuld med hits som “21 Jump Street”, så har Hollywood dog allerede sin næste trend på vej – at omdanne film til tv-serier!

Se også: ”Scream” omsættes til tv-serie hos MTV.

Der er bl.a. allerede op til flere shows på vej omkring “Ondskabens øjne”, og tidligere på dagen kunne vi her på Filmz skrive om en ny serie baseret på “Scream”. Det er dog ikke alt, hvad der er på vej, da filmstudiet Lionsgate nu overvejer at omdanne flere af deres hits til tv-serier.

Lionsgate har tre franchises op til overvejelse på nuværende tidspunkt. Den største af disse er Sylvester Stallones “The Expendables”, mens også Bruce Willis’ “Red” og dansefranchisen “Step Up” overvejes.

Imens intet endnu er sat i sten, så forventes det, at minimum en af de tre film omsættes til en tv-serie.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Blacksanta 11 år siden

Gad vide om niveauet bliver lige som Blade-serien? Det gik jo godt....

....
Gravatar

#2 Skovrup 11 år siden

Tror Step Up kunne være blevet en god ungdomsserie. Ville selv hellere se den end f.eks. Glee, som jeg har har forstået hypen omkring. Men jeg tror det er for svært at lave en rimelig succesfuld filmserie om til en tv-serie. Især hvis de starter det forfra uden nogen fra det oprindelige cast.
Gravatar

#3 niwin 11 år siden

The Expendables kan egenligt godt se The Expendables som en serie. En slags "moderne A-team" ligende serie. Der er dog fare for det bliver utrolig b - agtig :)
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 11 år siden

For satan jeg glæder mig til den nye Step Up film!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: