Selvom “Resident Evil: Afterlife” kun lige har haft premiere i USA, fortæller filmens stjerne Milla Jovovich, at der helt sikkert er en 5’er på vej.

Filmen har omsat for 27,7 mio. dollars i USA og ser også ud til at klare sig godt internationalt, de steder hvor den har haft premiere. Herhjemme vil filmen kunne ses i biograferne 23. september.

Se også: ”Resident Evil: Afterlife” skyder sig ind på boxoffice-toppen.

Ifølge Jovovich skulle Paul W.S. Anderson allerede havde idéer til en femte film i franchisen – og denne gang vil man også spørge fansene, hvad de vil have.

“Vi har snakket med en masse fans på bl.a. Twitter, så det bliver sikkert en af de første film, hvor vi for alvor taler med fansene for at finde ud af, hvad de gerne vil have, og hvilke figurer de gerne vil se. Det bliver en mere interaktiv proces,”
siger Jovovich.

Sidste år forlød det, at en potentiel femte film ville blive en reboot, muligvis uden Jovovich, men det ser nu ud til, at de planer er blevet droppet.

Se også: Femte “Resident Evil”-film vil fungere som en slags reboot.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#11 ietord 13 år siden

#6 Hørt!
Gravatar

#12 x marks the spot 13 år siden

#9
Du har set den - men ikke i biografen. Lyder lidt á la "illegal download".. hmm..
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#13 Lard Hanson 13 år siden

Så må den være virkelig dårlig, hvis den ikke er værd at se gratis.
Gravatar

#14 KeepEvolving86 13 år siden

Hej! Jeg er fan...Jeg er på Twitter...Milla har da ikke spurgt mig.?...Jeg siger skråt Alice figuren og reboot hele pruttet...imo skulle Jovovich havde fået rollen som Jill Valentine fra starten af og derefter skulle de havde proppet de rigtige figurer ind på det rigtige tidspunkt. 1'eren var sku ok men har aldrig kunne lide Paul W. S. Anderson's film. Men det ved jeg godt at jeg ikke er ene om :). Vil bare gerne have Chris, Jill, Claire, Leon, Ada, Wesker og Jack Krauser med i en film, med noget sammenhæng ligesom spillene. De skal sådan set bare af med PWSA men kan godt se problemet hvis han og sit filmselskab ejer rettighederne til filmversionerne. Hvem synes I egentlig der er værst Uwe Boll eller Paul W. S. Anderson ??? imo minder deres film meget om hinandens :p arhg nu jeg måske en smule flabet...
Gravatar

#15 Fjog 13 år siden

REBOOT, REBOOT, REEE-BOOOOOOOT!!!!

Der er gået så meget Dragon Ball i disse film: Tag oplægget fra originalen, kopier navne og voldtag så ellers hele konceptet til det er uigenkendeligt. Fandme sørgeligt!

Vil æde min mugne gamle sofa på at Chris og værst af alt Wesker er neglegeret til flade, endimensionelle og ligegyldige karakterer af værste Uwe Boll skuffe!

Men ved da i hvert fald hvor mine penge i billetlugen ikke skal lægges :)
Gravatar

#16 Lord Beef Jerky 13 år siden

Jeg tror simpelthen ikke på en god Resident Evil film. Den første forsøgte og fejlede, imens de næste to bevidst går i en helt anden retning. Jeg må erkende, at jeg synes de to efterfølgere er enormt underholdende i deres latterlighed, og ser derfor gerne 4'eren (der ser ud til, at være endnu længere ude end 3'eren) og en evt. 5'er. Reboot lyder dog fuldkomment ligegyldigt i mine ører... fokuser hellere på nogle mørke og seriøse zombiefilm i stedet, og lad Resident Evil fortsætte sin fjollede tilgang til materialet.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#17 HighFlyer15 13 år siden

Wesker er den eneste i hele filmen jeg kunne lide.. Lots of cockiness!

Skrot din kone fra næste film!!!!
Jesus christ! LYT TIL RE FANS!!! Alice har INGEN plads i serien! Lav nu bare den fucking mansion film! Det var det vi ville have fra starten! Find folk som LIGNER characters..

Screw it, don't care about this series anymore..
Gravatar

#18 Sweetiebellefan 13 år siden

Jeg vil have mere!
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#19 The Watcher 13 år siden

17# Hørt! Den er super fed den kort film der er lavet til det første Resident Evil spil!
Now i see the funny side, now i'm always smiling

Skriv ny kommentar: