Selvom “Resident Evil: Afterlife” kun lige har haft premiere i USA, fortæller filmens stjerne Milla Jovovich, at der helt sikkert er en 5’er på vej.

Filmen har omsat for 27,7 mio. dollars i USA og ser også ud til at klare sig godt internationalt, de steder hvor den har haft premiere. Herhjemme vil filmen kunne ses i biograferne 23. september.

Se også: ”Resident Evil: Afterlife” skyder sig ind på boxoffice-toppen.

Ifølge Jovovich skulle Paul W.S. Anderson allerede havde idéer til en femte film i franchisen – og denne gang vil man også spørge fansene, hvad de vil have.

“Vi har snakket med en masse fans på bl.a. Twitter, så det bliver sikkert en af de første film, hvor vi for alvor taler med fansene for at finde ud af, hvad de gerne vil have, og hvilke figurer de gerne vil se. Det bliver en mere interaktiv proces,”
siger Jovovich.

Sidste år forlød det, at en potentiel femte film ville blive en reboot, muligvis uden Jovovich, men det ser nu ud til, at de planer er blevet droppet.

Se også: Femte “Resident Evil”-film vil fungere som en slags reboot.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 jeppehp 13 år siden

Vil lige se Afterlife før jeg dømmer den her nyhed, men at dømme ud fra traileren til Afterlife tror jeg godt serien kunne bruge en reboot.
Men spændende at trække fans med ind i det, selvom det nok ikke kommer til at gøre en forskel.
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#2 Moog 13 år siden

#1 bryder mig ikke om film serier der kører som en gammel windows 98 maskine, der lige skal rebootes en gang i mellem ;)

Gravatar

#3 jeppehp 13 år siden

Hmm er i bund og grund enig (Spider-Man) men hva' så med fx Batman?
Der ville jeg ikke have undværet en reboot.
Men sagt i computersprog så var Batman jo også startet godt op, så kom Batman Forever som det der timeglas der bliver ved med at vende igen og igen og igen uden at der sker noget, så kom Batman & Robin der var meddelelsen om at der var kommet virus på computeren og Batman Begins var vel egentlig et helt nyt windows der var installeret... :)
Så måske det ikke bare var en reboot men en genfortolkning.. Og de har altså noget snige uhyggeligt potentiale i Resident Evil franchisen hvis de vil udnytte det, meeeeen...
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#4 dewin 13 år siden

Selvfølgelig er Jovovich da med... Paul skal da sørge for arbejde til konen.
Gravatar

#5 KEiZ 13 år siden

Købte alle 3 i en billig box i Tp for nylig havde aldrig fået dem set og er egentligt altid godt underholdt af denne type film.

Må indrømme jeg egentligt ogsp godt kunne lide dem og syntes faktisk de blev bedre og bedre (læs: mere og mere min smag) derfor er jeg da også intresseret i en 4 og en 5'er kan dog ikke se hvorfor den skulle rebootes, er også gennerelt modstander af det. selv om der er gode eksempler, men det er også grunden til alt bliver rebootet for tiden.

Fans ind over lyder fint med mig jeg er på nå de bliver billige på Dvd, og det gør de :-)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#6 stoffer 13 år siden

Hvis det er en franchise der fortjener en reboot er det Resident Evil. Mage til fornærmelse mod forlægget skal man lede længe efter.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#7 x marks the spot 13 år siden

Og jeg som for nylig havde læst et sted, at Milla Jovovich ville lægge hele skuespillerkarrieren på hylden for at hygge om familielivet..

Make up your mind, dagnabbit!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#8 Eat this 13 år siden

Øv troede dette var slutningen på den serie.
Gravatar

#9 mbelholm 13 år siden

Syntes ikke rigtigt at Resident Evil: Afterlife var det værd.
Der er selvfølgelig nogle fede effekter og Wentworth Miller (Michael Scofield - Prison Break) er med og klare rollen godt syntes jeg, men ikke en jeg ville se i biografen..
Gravatar

#10 Lard Hanson 13 år siden

#9 Hvad mener du med, at den ikke "var det værd", hvis du ikke har set den?

Skriv ny kommentar: