Seks nye “Resident Evil” er på vej. Og det bliver sandsynligvis med et helt nyt cast – uden Milla Jovovich. Hun ønsker det nye reboot held og lykke, men advarer også: Fans er ikke idioter.

Læs også: ”Resident Evil” er langt fra Game Over: 6 nye film på vej i reboot

Milla Jovovich var selv overrasket, da hun hørte om det kommende reboot. Hun advarer dog om kun at gøre det for pengenes skyld – den slags kan fans fornemme:

”Der er nogle ægte fans i sci-fi/action/horror-verdenen, og de er ikke idioter. De kan dufte, når noget bliver lavet af kærlighed, og når det bliver lavet for at tjene penge,” siger Jovovich til ComicBook.

Milla Jovovich har brugt 15 år af sit liv på at indspille de seks første “Resident Evil”-film, hvilket tilsammen har omsat for 1,2 milliarder dollars fra et budget på 290 millioner dollars.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ReignHeart 7 år siden

Milla Jovovich var selv overrasket, da "han" hørte om det kommende reboot.

Hvis dette er rigtigt, må jeg indrømme at jeg også er overrasket da jeg altid har troet Milla Jovovich var en "hun" :D
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Intet kønsskifte i dag ;)
Gravatar

#3 moulder666 7 år siden

"Der er nogle ægte fans i sci-fi/action/horror-verdenen, og de er ikke idioter. De kan dufte, når noget bliver lavet af kærlighed, og når det bliver lavet for at tjene penge," siger Jovovich til ComicBook.


Yeah, for Resident Evil-filmene er da slet ikke malkning af en franchise, eller hvad? :D
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 Alex- 3 år siden

Det er sgu en tåbelig bemærkning, men hun ved måske ikke hvad filmene er baseret på…? Der er tværtimod tusinde fans som gerne vil se en rigtig Resident Evil-film, og der er da ingen der nogensinde ville have stillet spørgsmålstegn hvis den nuværende serie sluttede med 2’eren.

Skriv ny kommentar: