Resident Evil: Afterlife” indtog i weekendens løb førstepladsen på den amerikanske boxoffice-liste med en omsætning på 27 mio. dollars, og filmen er samtidig den af “Resident Evil”-filmene med største åbningsomsætning.

Det er dog ikke ligeså imponerende, som det kunne lyde: Filmen var den eneste “store” premierefilm i USA i den forgangne uge, og hvad angår dens åbningsomsætning i forhold til de andre film i serien, så blev den godt hjulpet på vej af de forhøjede 3D-billetpriser.

Se også: Ny, actionfyldt trailer til “Resident Evil: Afterlife”.

Sidste uges nummer 2, “Machete”, gled ned på 4. pladsen med et fald på hele 63 % – det største fald i top 10. Filmen har indtil videre omsat for 20 mio. dollars.

Både “The Expendables” (nr. 8) og “Inception” (nr. 9) holdt fortsat fast i top 10 med nu henholdsvis 5 og 9 uger på listen.

Avatar: Special Edition” oplevede et endnu større fald end “Machete” på hele 68 %. Filmen har efter tre uger på listen (nu på 20. pladsen) endnu ikke nået de 10 mio. dollars, hvilket næppe kan være tilfredsstillende for James Cameron, der i første omgang, da “Avatar” udkom, opnåede en omsætning i USA på næsten 750 mio. dollars.

Se også: Diskutér: Hvem er mest grisk – James Cameron eller George Lucas?Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Eat this 13 år siden

Nu er jeg ikke en af dem der hader disse film men... FØRSTEPLADSEN????????
Gravatar

#2 jeppehp 13 år siden

Hvis der ikke har været andet er det jo forståeligt nok... Tror faktisk godt selv jeg kunne finde på at gå i biffen og se den her. De andre var jo ok gode, altså alt taget i betragtning ;)
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#3 Riqon 13 år siden

Den får 13% på Rotten Tomatoes. Flere af anmelderne afslører, at den lægger op til en 5'er...utroligt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 13 år siden

Der er sateme også satset stort mht. marketing i USA på den film... plakater overalt og konsekvent trailere og spots i TV... no wonder.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 OxxY 13 år siden

Lord Beef Jerky (4) skrev:
Der er sateme også satset stort mht. marketing i USA på den film... plakater overalt og konsekvent trailere og spots i TV... no wonder.


Det viser jo bare det virker... hvilket i sig selv lidt små-spooky :) Men altså, it takes money to make money!
Gravatar

#6 jeppehp 13 år siden

Tager min tidligere kommentar i mig igen, synes de andre 3 var meget cool altså som underholdning men så lige traileren for den her... Det ser sku da ikk for godt ud..
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#7 Monkeyking 13 år siden

"Der er sateme også satset stort mht. marketing i USA på den film... plakater overalt og konsekvent trailere og spots i TV... no wonder.
Lord Beef Jerky (#4)"

Det viser jo bare det virker... hvilket i sig selv lidt små-spooky :) Men altså, it takes money to make money!
Oxxy (#5)


Er sikker på marketing virker, men skyldes nok mest det her:
Filmen var den eneste "store" premierefilm i USA i den forgangne uge, og hvad angår dens åbningsomsætning i forhold til de andre film i serien, så blev den godt hjulpet på vej af de forhøjede 3D-billetpriser.
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#8 HighFlyer15 13 år siden

Bare rolig, filmen dropper hurtigt ud af den liste.. Den er værre end 3'eren, hvilket siger en del, da 3'eren gik HELT væk fra noget som helst med spillet, bortset fra at tage navne på et par heroes..
Jeg faldt i søvn i 4'eren omkring 30 minutter inde og vågnede op til slutkampen med Wesker.. Jeg følte simpelthen at jeg intet havde misset i filmen og jeg kunne følge med ligeså godt, som hvis jeg havde set resten af filmen..
Jeg spurgte min ven om der var sket noget mens jeg sov og han havde INTET at tilføje..

Bare starten hvor klonerne angriber er så latterligt greenscreenet at jeg får ondt i øjnene, det er SÅ grimt at se Mila stå overfor sig selv med så dårlig en baggrund at man næsten kan se lidt grønt i kanten af dem begge..

Og ja.. Der lægges op til en 5'er ved at en bunke helikoptere kommer imod dem.. Kan dog ikke se hvordan, da the main villian er død..
Gravatar

#9 KeepEvolving86 13 år siden

Kun på grund af Wesker(Roberts) og Chris(Miller) at jeg gider at se den. Alice er fanme blevet lidt af en kedelig character imo. Og nu er der kloner så hvordan fanden skal det blive til en kamp(mod zombierne ikke mod Wesker, han owner)Synes også at filmene hopper frem og tilbage i handlingen i selve spillene. Men den skal jo ses så hva fanden...
Gravatar

#10 KeepEvolving86 13 år siden

Hov ikke i selve spillet... sorry mente i forhold til spillene.

Skriv ny kommentar: