De har før “væltet” Nordjylland og bekæmpet krybskytter i Afrika. Og nu skal den ærkedanske familie fra “Min søsters børn”-filmene grave efter guld i Canada.

Se også: Anmeldelse: Min søsters børn i Afrika

På torsdag starter optagelserne til “Min søsters børn og guldgraverne” i Montreal, Canada. Den lille familie drager nemlig på skattejagt i den canadiske vildmark for at gå i deres tipoldefars fodspor.

Og Mikkel Obel, der både har skrevet og produceret filmen, glæder sig til at kaste den ærkedanske familie ud i nye omgivelser.

“Canada kommer til at udgøre en fantastisk kulisse til filmen. Vi har bl.a. castet en 300 kg. stor Canadisk bjørn, som får en kæmperolle i filmen. Vi har fundet både en autentisk guldmine, der har stået uberørt hen siden 1937 og en gammel guldmineby, og så befinder vi os lige i hjertet af nogle af de mest bjergtagende naturomgivelser i verden,”
siger han.

“Min søsters børn og guldgraverne” skal instrueres af Niels Nørløv (”Klassefesten”, ”Anja og Viktor – brændende kærlighed”). “Rytteriet”-komikeren Rasmus Botoft skal spille børnenes onkel, og Lærke Winther overtager Mille Dinesens rolle som Fru. Flinth.

Sidste år blev ”Min søsters børn i Afrika” den anden mest sete film herhjemme med 413.323 solgte billetter.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Jb-film 8 år siden

Hmm... igen, igen?

Den tredje onkel på kort tid.

Min søsters børn-filmene, er snart blevet vendt i alle ender og kanter - for ikke at tale om misbrugt, i forhold til de originale film fra 1960'erne.
Gravatar

#2 Highland Park 8 år siden

Sikke et billede på filmens på forhånd garanteret enorme omsætning.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 Jb-film 8 år siden

Om ikke andet, så kan det give et økonomisk overskud til mere kvalitetsbevidste film.

Skriv ny kommentar: