Paramount er det næste filmstudie til at tage konsekvensen af skuespillerstrejken, der har sat Hollywood på pause.

Først var det en pandemi, nu en strejke. Produktionen af “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two”, den ottende film i Tom Cruise-filmserien, er ikke helt gået som planlagt. Filmen, som er den fjerde “M:I”-film i træk, der instrueres af Christopher McQuarrie, skulle oprindeligt have haft premiere den 5. august 2022, men den har siden oplevet et hav af forsinkelser – senest som resultat SAG-AFTRA-strejken i USA.

Eftersom man endnu ikke er færdig med produktionen, hvilket der i øjeblikket er lange udsigter til, har Paramount Pictures valgt at skubbe filmen næsten et år, så den nye premieredato hedder den 23. maj 2025. Det rapporterer blandt andre Deadline.

Det betyder altså, at filmen ikke længere holder sin premiere den 28. juni 2024. Den dato bliver overtaget af en anden af studiets mest ventede produktioner, nemlig “Pig”-instruktør Michael Sarnoskis spinoff-film “A Quiet Place: Day One”. Det betyder, at filmen mister sin premieredato den 7. marts næste år.

Læs også: “‘Stranger Things’-stjerne Joseph Quinn skal spille over for Lupita Nyong’o i ‘A Quiet Place’-spinoff”

Sidste uge måtte Disney erkende, at det ikke er realistisk at få en af deres største film i 2024, “Deadpool 3”, ud på den planlagte premieredato i maj, og nu hvor Paramount også har måttet kapitulere, ser det ud som om, vi godt kan forvente at flere af Hollywoods største studier begynder at følge trop inden længe.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: