Jason Reitman vender ikke tilbage som instruktør på Sonys “Ghostbusters: Afterlife”-fortsættelse, men erstatningen er bestemt ikke ubekendt med franchisen.

Sonys “Ghostbusters: Afterlife”-fortsættelse ryster posen. For første gang i den primære “Ghostbusters”-filmserie (altså den uden 2016-rebootet) bliver det nemlig uden en Reitman bag roret. I stedet er det “Monster House”-instruktør Gil Kenan, der kan kalde sig instruktør på den endnu titelløse fortsættelse, der dog har opereret under kodenavnet “Firehouse”. Det rapporterer Deadline.

Kenan har efterhånden en del erfaring med spøgelseshistorier. Han har nemlig instrueret 2015-remaket af “Poltergeist”, og han skrev endda også “Ghostbusters: Afterlife” sammen med Reitman.

Selvom Reitman må give afkald på instruktørstolen, er han stadigvæk tilkoblet projektet, som han både vil producere og skrive sammen med den nyligt indsatte instruktør. Jason Blumenfeld, der var executive producer på “Afterlife”, er tilbage som producer på fortsættelsen.

Læs også: “Animeret ‘Ghostbusters’-film og -serie er under udvikling – ‘Afterlife’-instruktør Jason Reitman er tilkoblet”

Ligeledes vender “Afterlife”-ensemblet også tilbage til det fjerde kapitel i spøgelsesjægerfortællingen, hvis fokus for tiden ligger hos Spengler-familien.

Vi ved ikke meget om den kommende fortsættelse, udover at vi sandsynligvis vender tilbage til New York og de oprindelige spøgelsesjægeres hovedkvarter, brandstationen.

Gil Kenans “Ghostbusters: Afterlife”-fortsættelse får amerikansk premiere den 20. december næste år. Vi mangler dog stadig en officiel dansk premieredato, selvom den dog sandsynligvis ligger omkring samme tidspunkt.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: