“Ghostbusters” drager endnu engang ind i animationens verden.

Sony Pictures har ikke kun ét, men to “Ghostbusters”-animationsprojekter på vej, rapporterer Variety.

Det ene er en Netflix-serie, som Jason Reitman og Gil Kenan er tilkoblet som executive producers. Makkerparret stod sammen bag manuskriptet til den seneste “Ghostbusters”-film, der fik undertitlen “Afterlife”. Her instruerede førstnævnte, som er sønnen af den originale “Ghostbusters”-instruktør Ivan Reitman, der afgik ved døden i februar i år.

Sony holder plotdetaljer tæt ind til kroppen, og der er endnu ikke fundet en forfatter bag serien.

Læs også: “En femte ‘Ghostbusters’ er under under udvikling hos Sony”

Det andet “Ghostbusters”-projekt undervejs er en animationsfilm, som ligeledes udvikles af Reitman og Kenan. Ligesom med serien, er der ingen detaljer om plottet, men til gengæld er der her fundet både instruktører og forfatter.

Chris Prynoski (“Nerdland”) og Jennifer Kluska (“Hotel Transylvania: Transformania”) deler instruktørstolen, mens  Brenda Hsueh (“Disjointed”) står bag manusktiptet.

“Ghostbusters” har to tidligere animationsserier i bagagen. Den første, “The Real Ghostbusters”, udkom i 1986, mens dens fortsættelse, “Extreme Ghostbusters”, blev udgivet i 1997.

Ingen af de to kommende projekter har fået en titel endnu, og der er ligeledes intet nyt om, hvornår vi kan forvente at se dem.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 1 år siden

Er det udover filmen som fortsætter fra Afterlife som har kodenavnet Firehouse.
Wow der kommer meget Ghostbusters.
Der kommer også et computerspil der hedder Ghostbusters: Spirits Unleashed i slutningen af i år.

Skriv ny kommentar: