Når “Star Trek Beyond” får premiere senere på måneden, så får “Star Trek”-franchisen sin første åbent homoseksuelle karakter: Hikaru Sulu, rorgængeren på USS Enterprise. Det fortæller skuespilleren bag karakteren, John Cho.

Se også: Første “Star Trek”-klip: Spock får råd om damer i “Beyond”

Det er australske Herald Sun, der har talt med skuespilleren.

Han forklarer, hvorfor manuskriptforfatter Simon Pegg og instruktør Justin Lin besluttede sig for at afsløre Mr. Sulus seksualitet.

Det skal ses som en hilsen til den oprindelige Mr. Sulu-skuespiller, George Takei, som selv er homoseksuel og aktiv i bevægelsen for homoseksuelles rettigheder.

I “Star Trek Beyond” er Mr. Sulu og hans mandlige kæreste fædre til en datter. Men det er ikke noget, der gøres et stort nummer ud af:

”Jeg kan godt lide tilgangen. Der bliver ikke gjort noget stort nummer ud af det. Det er der, jeg håber, vi er på vej hen som art. Et sted, hvor ens personlige præferencer ikke bliver gjort politiske,” siger John Cho til Herald Sun.

“Star Trek Beyond” får dansk premiere d. 21. juli.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Geekalot 6 år siden

#30 True, men det er der jo også andre der ikke har haft :) Håber seriøst ikke de gør det, da det er sådan en veletableret franchise der har været uberørt i 50 år af det politiske pjat der efterhånden er ved at tage overhånd. Igen har intet imod homo sexualitet, håber bare ikke de vælger at gøre det i Star Trek. Ville knuse mit lille iskolde hjerte hvis de gør det :) Lav noget nyt og gør det deri, så find ud af om det kan sælge, det syntes jeg da der er en langt bedre ide. Men som du selv skrev tidligere, det nok højst sandsynligt det er en nyhed der ikke holde vand, der lave røre i andedammen :)
Gravatar

#32 kblood 6 år siden

wow... jeg fik skrevet "seksuelaitet". Jeg burde virkelig slå min ordbog på dansk :P

#31 Hvilke andre har ikke vidst deres seksualitet i den gamle Star Trek serie? For det er ret tæt på alle andre så vidt jeg kan huske. Spock, Kirk, Uhura, McCoy, Scotty og Chekov har alle haft forhold med det modsatte køn i den gamle Star Trek serie. Med Uhura var det måske først i de nye film, men den eneste der er tilbage er jo så Sulu, og ellers ville det blive en mindre rolle og det vil gøre det mindre betydningsfuldt. Jeg vil mene at når de forskellige folk fra castet og ham som hjælper med at lave filmen alle snakker om at sådan bliver det, så formoder jeg at det bliver sådan.
Gravatar

#33 Geekalot 6 år siden

#32 Scotty og Chekov kan jeg altså ikke huske der har haft et forhold, men nu er Tos også den serie jeg har set mindst gange, så vil ikke sige det ikke passer det du siger :)
Gravatar

#34 kblood 6 år siden

#33 McCoy der mødte man en af hans eks-kærester på en planet som så viste sig at være blevet dræbt og overtaget af et rumvæsen som kunne skifte udseende, eller få andre til at tro man så anderledes ud, mener jeg det var. Derudover har han været gift 2 gange og den ene var han vidst kun sepereret fra og ikke helt skilt.

Chekov havde været kæreste med Irina Galliulin på akadamiet og de mødtes igen på en af de mange missioner Enterprise var på. Lyder til at han måske havde flere romantiske forhold, men kan ikke finde dem beskrevet.
Gravatar

#35 Geekalot 6 år siden

#34 Kan jeg ikke huske :) noget tyder på jeg burde tage de 3 seasons igen :)

Skriv ny kommentar: