Før rampelyset falder på Marvels næste Disney+-serie, “Moon Knight”, stiller vi for et kort øjeblik skarpt på et andet superhelteshow, nemlig “Ms. Marvel”, der netop har fået sin første trailer.

Det er den pakistansk-canadiske unge skuespiller, Iman Vellani, der i sin første tv- og filmrolle nogensinde har fået muligheden for at blive en superhelt.

Ganske ligesom skuespilleren, der spiller hende, er vores hovedperson, Kamala Khan, ny i superhelterollen.

“Ms. Marvel” følger Khan, en muslimsk high school-studerende fra New Jersey, der gamer og elsker at lave fan fiction af superhelte, som hun i den grad er fan af – især Captain Marvel. Hun føler sig dog ikke set, hverken derhjemme eller i skolen – indtil hun selv får sine helt egne superkræfter.

Den kreative første trailer til serien teaser endnu et Marvel-show, der på spændende vis tillader sig at lege lidt med stilen ved at bruge elementer taget direkte ud af tegneseriesiderne. Derudover får vi et blik på Kamalas kræfter, der er nogle kosmiske krystallignende konstruktioner, hvilket er en nytænkning af de elastiske og udstrækkende evner, som hun ellers er kendt for i kildematerialet.

Selvom Ms. Marvel får sin debut i sin egen kommende Marvel-serie, ved vi allerede nu, hvornår vi får hende at se næste gang. Hun er nemlig en del af de tre frontfigurer i den kommende “Captain Marvel”-fortsættelse “The Marvels”.

Læs også: “Første trailer til MCU-serien ‘Moon Knight’ introducerer os til Oscar Isaacs sindsforvirrede superhelt”

“Ms. Marvel” er skabt af Bisha K. Ali, der også arbejdede på “Loki”, mens Sharmeen Obaid-Chinoy, Meera Menon og instruktørduoen Adil El Arbi og Bilall Fallah skal instruere seriens seks episoder.

“Ms. Marvel” får premiere på Disney+ den 8. juni.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 MathiasGMA 2 år siden

Nice! Glæder mig virkelig til at se Ms Marvel den 8. juni!
Filmz er Nice!
https://www.gmengine.com

Skriv ny kommentar: