Oscar Isaac får med rollen som Moon Knight muligheden for at udfordre sit skuespilspektrum i den første trailer til superheltens egen MCU-serie.

“Moon Knight”-traileren introducerer os til MCU’s næste superhelt. Bag den hvide bandagelignende maske gemmer sig Steven Grant — undskyld — Mark Spector, en lejesoldat med dissociativ identitetsforstyrrelse. Han lider altså af at have flere personligheder, der skiftes til at tage over, og tager man udgangspunkt i traileren, udgør det et utroligt spændende koncept og en endnu mere interessant hovedperson.

I “Moon Knight” skal Spector/Grant håndtere deres lidelse midt i et mysterium, der involverer de egyptiske guder — blandt andre måneguden Khonshu, der vælger vores hovedperson(er) til at repræsentere sig som den hævngerrige helt Moon Knight.

Traileren introducerer os også til Ethan Hawkes skurk, kultlederen Artur Harrow, der forsøger at få Spector/Grant til at tage sit indre mørke til sig.

“Moon Knight” markerer den første MCU/Disney+-serie til ikke at følge én eller flere i forvejen etablerede helte, hvilket blot understreger Marvels tiltro til både sine fans, sine karakterer og sine serier.

Læs også: “Marvel afslører logos til kommende serier samt titel på “andaVision’-spinoff”

Det bliver heller ikke den sidste Marvel-serie til at gøre det. I år kan vi nemlig glæde os til både “She-Hulk” og “Ms. Marvel” — to serier med superhelte, vi endnu ikke har mødt.

“Moon Knight” får premiere den 30. marts.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Dette er den første MCU film i lang tid der ser fed ud (Spiderman tæller ikke, det er en Sony film)
Gravatar

#2 thomas040 2 år siden

Det er en TV Serie, men det ligner en film.
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: