Michael Giacchino er bedst kendt for sine storslåede musikalske mesterværker, men nu får han lov til at prøve kræfter med instruktørrollen.

Giacchino er komponisten bag de fuldstændig fantastiske soundtracks til to af de seneste års allerstørste filmsucceser, Jon Watts’ “Spider-Man: No Way Home” og Matt Reeves’ “The Batman”.

Du kan læse vores anmeldelse af “The Batman” lige her.

Han fortsætter i superhelteverdenen med det kommende, endnu titelløse Marvel-projekt, der dog ofte refereres til som “Werewolf By Night”. Den her gang har han dog påtaget sig rollen som instruktør. Det rapporterer The Wrap.

“Werewolf by Night” er en timelang MCU-special, der udkommer på Disney+ til Halloween. Werewolf by Night er en superhelt, der blev skabt i 70’erne med sin egen tegneserie. Dengang var det karakteren Jack Russell, der havde de berygtede varulveevner, men siden har en ung teenager af oprindelig amerikansk afstamning, Jake Gomez, også overtaget navnet.

Indtil videre er “Y tú mamá también”-stjernen Gael García Bernal og “Outlander”-skuespilleren Laura Donnelly de eneste andre navne tilkoblet projektet.

Specialen bliver Giacchinos hidtil længste instruktørprojekt. Han har indtil nu kun instrueret kortfilmen “Monster Challenge” og en kortfilmsepisode i serien “Star Trek: Short Treks”.

Som komponist er han i øjeblikket tilkoblet de tre kæmpe projekter “Jurassic World: Dominion”, “Lightyear” og “Thor: Love and Thunder”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: