Efter at “Zombieland” skød sig selv til tops på boxoffice-lister verden over og tjente sine produktionsomkostninger ind allerede i løbet af den første weekend, har der været store forhåbninger til en efterfølger – både fra fans og filmens skabere.

Nu begynder det så at se ud som om, at muligheden for en “Zombieland 2” er meget plausibel – og så endda i 3D.

Ruben Fleischer, filmens instruktør, kan i en snak med Moviehole afsløre, at både Sony og filmens firkløver af skuespillere skulle være interesserede i en 2’er.

På nuværende tidspunkt er Fleischer og manusforfatterne travlt i gang med at finde på en mulig historie, som samtidig også vil gøre sig godt i 3D – et medie, som Fleischer er sikker på vil passe godt til en film som “Zombieland” med alt dens zombie-action.

Se, hvor mange stjerner “Zombieland” fik af de danske anmeldere.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Blacksanta 14 år siden

Tjah, hvorfor ikke? 1'eren var ganske underholdende, og da den sluttede var der jo rigeligt med Zombier tilbage - måske de kunne lede efter Columbus' familie, eller sådan noget fesent - bare de får nakket nogle zombier :)

Gravatar

#2 Collateral 14 år siden

Skal nok blive godt =)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#3 filmkorn.dk 14 år siden

Hmm...

Vild med etteren, men hvorfor en toer?
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 filmz-loke76 14 år siden

Håber at med den success 1´eren har haft, at de kan få nogle flere af de cameos med de gerne ville have. Den de skulle have lavet med Swayze (RIP) lød simpelthen for grineren, og Big Bill var alt for griner i den første :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 Blacksanta 14 år siden

#3, spørgsmålet er nok nærmere: Hvorfor ikke en 2'er? Var du glad for 1'eren, så er der da chancer for, at en 2'er vil gøre glæde - Hvis ikke du tænder på idéen, så har du den herlige rettighed, at du blot kan lade være med at se den - Den kan næppe komme til at gøre skade? :)
Gravatar

#6 chang 14 år siden

Er helt sikkert med på en 2er - synes den første var feeeee'! Men tanken om 3D huer mig nu ikke helt. Kan godt se ideen med zombiehjerne, som bliver tværet ud i hovedet på publikum, men synes ikke de 3D-film, jeg endnu har set, har haft så velfungerende 3D-effekter. Må dog indrømme, at jeg kun har set en enkelt "live-action" film som 3D, hvorimod resten har været rene animationsfilm. Og så er det imo også lidt anstrengende for øjnene at se en hel film i 3D (men that's just me). Så jeg ville foretrække muligheden for at se den som almindelig film, forudsat den selvfølgelig bliver til noget ;o)
Gravatar

#7 Chrisenry 14 år siden

Jeg var egentlig af den opfattelse at en to'er allerede var planlagt. Jeg har åbenbart misforstået en tidligere nyhed om at Woody Harrelson havde indvilliget i at optræde i opfølger som om det allerede var en realitet. Ikke desto mindre byder jeg gerne en to'er velkommen...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#8 ollethem 14 år siden

YEEEEEES!!
Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick and Tich.
Gravatar

#9 rammy 14 år siden

Den første var ALT for mtv :/
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#10 filmzkim 14 år siden

Har hørt rigtig godt om etteren, og kan rigtig godt lide Woody Harrelson, men traileren siger mig intet.

Skriv ny kommentar: