Michael Bays Platinum Dunes og New Line har hyret instruktøren Samuel Bayer til at bringe den nye version af “A Nightmare on Elm Street” til live.

Bayer har længe været en eftertragtet instruktør inden for musikvideo- og reklamebranchen og har bl.a. stået bag klassikere som Nirvanas “Smells Like Teen Spirit” og Blind Melons “No Rain”.

Produceren Brad Fuller udtalte tidligere på måneden, at man ledte efter en visuel instruktør, som kunne blæse publikum omkuld i forbindelse med de mange drømmesekvenser.

Den nye fortolkning af Wes Cravens klassiske gyserfranchise “Nightmare on Elm Street” omhandler igen det vansirede slasher-ikon Freddy Krueger, der invaderer unge menneskers drømme – med blodigt resultat. Endnu er der ikke fundet en skuespiller til hovedrollen som Freddy.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 x marks the spot 15 år siden

Jeg håber bare, at der blir kælet lidt (læs: meget) for personkarakteristikken istedet for coole camera-moves. Eller endnu bedre.. lad helt være med at pille ved Freddy-universet og lad os nyde den originale A Nightmare on Elm Street, som - by the way - staaadig holder!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#2 mrghostface 15 år siden

Heldigvis bliver de gamle film ikke slettet fra jordens overflade bare fordi der kommer et remake. Nu ser vi hvordan det går og bliver det crap, så ser vi den bare ikke igen. So simple. Remakes er ofte noget fis, men så længe det ikke er mine penge, så må de da godt prøve at se om de kan lave nogle bedre versioner end de originale.
Gravatar

#3 filmz-Seldrup 15 år siden

#2

Hørt

Skriv ny kommentar: