Den rørende nye trailer til “My Policeman” viser udfordringerne ved at være homoseksuel i 50’ernes England.

Popstjernen Harry Styles, der først inden for de seneste år for alvor er brudt frem på skuespilscenen, får muligheden for at vise sine dramatiske evner i den kommende film, hvor han er centrum for et hjerteskærende trekantsdrama.

Læs også: “‘Dont Worry Darling’-trailer: Florence Pugh er fanget i en dyster utopi i traileren til Olivia Wilde-thriller”

Her spiller han den homoseksuelle politimand Tom, der i 1950’erne gifter sig med lærerinden Marion, alt imens han har et forhold til museumskuratoren Patrick. I flash forwards udspiller filmen sig også i 90’erne, hvor de tre karakterer har en sidste chance for at råde bod på fortidens skader.

Den unge Marion spilles af Emma Corrin, der for alvor er blevet et navn at holde øje med efter hendes rolle som Prinsesse Diana i Sæson 3 & 4 af Netflix’ “The Crown”. David Dawson (“The Last Kingdom”) spiller den unge Patrick, mens Linus Roache (“Mandy”), Gina McKee (“The Borgias”) og Rupert Everett (“My Best Friend’s Wedding”) spiller hhv. Tom, Marion og Patrick i 1990’erne.

Filmen er instrueret af Michael Grandage, der har stået bag 2016-filmen “Genius”, som havde stjerner som Colin Firth, Jude Law og Nicole Kidman tilkoblet. Den er baseret på Bethan Roberts’ bog af samme navn.

“My Policeman” er en Prime Video Exclusive og får premiere på Amazon-streamingtjenesten den 4. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: