Den forfærdende historie om Charlie Cullen, seriemorderen, der sandsynligvis har dræbt over 400 personer, bliver bragt til live i traileren til danske Tobias Lindholms (“R”, “Kapringen”) kommende thriller “The Good Nurse”.

Filmen er baseret på Charles Graebers faglitterære bog af samme navn og fortæller den virkelige historie om Cullen, en sygeplejerske, der fra 1988 til 2003 officielt dræbte 29 patienter, selvom eksperter estimerer, at han sandsynligvis er ansvarlig for mere end 400 dødsfald på tværs af ni hospitaler.

Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”) spiller rollen som Cullen, mens den nylige Oscar-vinder Jessica Chastain (“The Eyes of Tammy Faye”) spiller Amy, Cullens sygeplejerskekollega, der sætter livet på spil for at afsløre sandheden om den morderiske sygeplejerske.

Sammen med Chastain og Redmayne finder vi den tidligere NFL-spiller og nuværende skuespiller Nnamdi Asomugha (“Crownn Heights”), Noah Emmerich (“The Americans”) og Kim Dickens (“Fear the Walking Dead”).

Læs også: “Nye billeder fra ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ teaser interne konflikter og mistænkelige typer”

Selvom Lindholm har været med til at skrive manuskripter bag fantastiske film såsom “Jagten” og “Druk”, er det ikke ham, der har siddet bag skrivemaskinen på “The Good Nurse”. Derimod er det Krysty Wilson-Cairns, medforfatteren bag Edgar Wrights “Last Night in Soho”, der har skrevet filmen.

“The Good Nurse” får premiere på Netflix den 26. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: