Selvom Warner Bros. endnu ikke er kommet med officielle udmeldinger om den tilsyneladende uundgåelige tredje “Batman”-film, lader det nu til, at filmfolkene bag franchisen har spekuleret i en sandsynlig udgivelsesdato.

Avisen Courier-Post har talt med Michael Uslan, som fungerede som executive producer på både “Batman Begins” og “The Dark Knight”, og han forventer, at det tredje eventyr i Christopher Nolans saga om Gothams maskerede beskytter med Christian Bale i hovedrollen vil være klar i biograferne i 2011.

Uslan, som også skal være executive producer på den nye film, vil dog ikke røbe, hvem der er på tale som nye skurke og kærlighedsinteresser i det tredje besøg i Gotham City.

”Jeg er underlagt en af de kontrakter, der betyder, at jeg bliver nødt til at slå dig ihjel, hvis jeg fortæller dig det,” udtaler han med et smil.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#21 rockysds 13 år siden

Det er fordi, du ikke har læst director's cuttet.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#22 filmz-Don Kylling 13 år siden

#14

Uha uha da! Der er vidst en der er i dårligt humør idag, hva'? Eller er du bare yderst dårlig til at acceptere folk meninger hvad angår film?

Jeg synes egentligt heller ikke de nye Batman-film er overvældende gode. 'Batman Begins' var røvkedelig, mens 'The Dark Knight' var udemærket, men så heller ikke mere end det.

Jeg er nu også mere til Spider-Man - både på tegneserie og film.
Gravatar

#23 Spanner 13 år siden

#22

Du skal nok ikke lægge for meget i det når en fyr med navnet "The Dark Knight" kalder andre for fanboys.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#24 filmz-medc 13 år siden

Jeg må sige at jeg ogås er mest til marvel, men tdk slog mange af de film som marvel har spyttet ud. Jeg synes at spider-man II er bedre. TDK er god, men for lang og handler slet ikke om the dark knight historien. Synes at det kunne være fedt at skurken i næste film blev Grendel, Ra's al Ghul's datter Talia eller muligvis killercroc.
Gravatar

#25 El vez 13 år siden

Haha Killer Croc - ham har jeg sgu lidt svært ved at tage seriøst ;)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#26 Wangsgaard 13 år siden

#14
Tak for den smøre, måske skulle du finde en anden hobby eller et andet sted at skrive når du ikke kan acceptere andre med anden holdningen end dig!
Har aldrig sagt at tdk er dårlig, jeg havde bare forventet mere, har den skam i dvd samlingen.
http://c.mymovies.dk/wangsgaard/group:owned
Gravatar

#27 filmz-chriss 13 år siden

Jeg glæder mig til år 2011. Håber han Nolan ikke tager jokeren med i den næste film.
Gravatar

#28 ks 13 år siden

#14 - Tillykke med det dummeste indlæg, jeg (vi?) endnu har læst på Filmz.dk i 2009.
Gravatar

#29 Bohemian 13 år siden

The Dumb Knight!
Free in serenity.
Gravatar

#30 sluppermand 13 år siden

Kunne det ikke være fedt hvis man overvejede at lave en film, der var helt orginal? Jeg ved godt det lyder skørt, men prøv at følge mig. Hvis Nolan nu lavede noget helt andet end Batman og det rent faktisk var godt, det kunne da være lidt spænd... nej ved i hvad glem det, det kræver for meget arbejde og kreativitet, fuck det, vi laver fandme bare en treér. Ring Beyoncé op, hun er Catwoman og Justin Timberlake er Robin.

;)
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.

Skriv ny kommentar: