Når den kommende fjerde sæson af”Battlestar Galatica” ruller over de amerikanske tv-skærme, bliver det derved den populære sci-fi series sidste omgang, da seriens producere har besluttet at bringe sagaen til en afslutning.

Den fjerde og sidste sæson af “Battlestar Galactica”, der vil få 22 episoder, bliver sat i gang på amerikansk tv til november med afsnittet “Razor”, mens den resterende sæson vil begynde at køre i starten af 2008.

“Battlestar Galactica”, som har Edward James Olmos, Katee Sackhoff, Mary McDonnell og Jamie Bamber på rollelisten, er produceret af NBC Universal TV Studio.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 maniac 14 år siden

Dette er skidt, men som der står på Hollywood Reporter, er det angiveligt Moore og Eick selv der har taget beslutningen, da det passer med den slutning de oprindelig havde stillet sig i udsigt med serien...
Og med 3. sæsons afslutning kunne man måske nok se at det bærer frem mod en endelig afrunding
Gravatar

#2 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg kunne sagtens bruge mere BSG, men glimrende at der er mulighed for at runde serien af fornuftigt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 The Insider 14 år siden

Jeg har også et lidt ambivalent forhold til beslutningen. Ville gerne have set en 5. sæson også, men det er nok gavnligt at have en fastlagt deadline, og derudover er Moores udtalelser meget positive, især: And while we know our fans will be saddened to know the end is coming, they should brace themselves for a wild ride getting there - we're going out with a bang
War. War never changes.
Gravatar

#4 Æsop9000 14 år siden

Damn, der røg min ynglings-serie.

Så kan man da håbe på de laver Caprica-spin-off-serien, hvad end om den skal handle om den første Cylon-krig eller lignende.

Men det er selvfølgelig også fint at de afslutter serien mens den stadig er frisk. Mange serier kører i for lang tid, og begynder at gentage sig selv for mange gange.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der
Gravatar

#5 filmz-Bruce 14 år siden

Helt super, at man har mulighed for at runde serien af som den var tiltænkt! Med Deadwood og Carnivale som skræmme eksempler, er jeg glad for det. Hellere en sæson eller to færre, hvor kvaliteten opretholdes og afslutningen er i top, end en udvanding af historie og en utilfredsstillende slutning!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Riqon 14 år siden

Fin beslutning. Kan godt lide BSG, men det er nok ikke en god ide at lade den køre alt for længe, medmindre der for alvor sker noet fornyelse i handlingen (den kørte nogen gange lidt i selvsving efter min mening).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 filmz-gatnuk 14 år siden

Lidt trist at det stopper, men vil samtidig give resten ret. Det er da altid noget de får lov til at give serien en afslutning, serier som bare har fået kniven efter alt for kort tid(serier som faktisk var værd at se)er en ærgelig tendens :/.

Ser frem til at Sæson 3 kommer på DVD så jeg kan få den set, og så må man begynde at lede efter en ny sci-fi serie derude et sted.
Gravatar

#8 Confused101 14 år siden

Jeg kommer til at savne serien, men som flere er inde på så hellere stoppe mens legen er god. Håber dog kraftigt på det bliver en god gennemtænkt slutning i stedet for de sidste ord i serien bliver noget i retning "good we killed all the cylons, saved the ships and ohhhhhh...look there's Earth".
Gravatar

#9 Notional 14 år siden

Lidt ambivalent over det. Synes kvaliteten dalede noget i sæson 3. Som om de ikke vidste hvad de ville eller ikke ville, hvilket også gør at det måske er en god ide. Hellere slutte mens legen er god og man kan få en fed afslutning (der er planlagt), istedet for at køre det alt for langt ud, og så afslutte det hele med et halvdårligt forhastede afsnit. På den anden side er det en af de fedeste sci-fi serier der er lavet, så derfor vil jeg selvfølgelig godt se en masse af det.

Men mon ikke det er den rigtige beslutning?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#10 Riqon 14 år siden

#8 - Nej, den ender med, at de opdager, de alle sammen har været cylons hele tiden, og at det eneste rigtige menneske er Gaios Boltar. :D
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: