Når og hvis “Eastern Promises 2” bliver til noget, kommer det højst sandsynligt til at blive uden Naomi Watts, der havde den kvindelige hovedrolle som Anna i den første film.

Eller det er i hvert fald Watts’ egen opfattelse, da hun i modsætning til andre prominente navne fra filmen som Viggo Mortensen og Vincent Cassel hverken har læst filmens manuskript eller er blevet kontaktet omkring muligheden for at vende tilbage.

Se også: David Cronenberg udvikler “Eastern Promises 2″.

”Jeg tror ikke, jeg medvirker,” udtaler Watts. ”Ingen har ringet, så jeg går ud fra, at de enten har castet en anden eller har lavet en ny rolle for en mere attraktiv, yngre pige.”

Hvorvidt “Eastern Promises 2” bliver til noget er endnu uvist, men både Mortensen, Cassel og instruktør David Cronenberg har alle tidligere bekræftet deres interesse i at vende tilbage, skulle filmen få grønt lys.

Se også: Naomi Watts er Hollywoods bedste kvindelige investering.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Huntinglols 13 år siden

Giver det ikke også god mening når man tænker på handlingen?
Gravatar

#2 Rasputinoch 13 år siden

eller har lavet en ny rolle for en mere attraktiv, yngre pige.


Rønnebærene er da vist sure...
Gravatar

#3 olsen. 13 år siden

Hvorvidt "Eastern Promises 2" bliver til noget er endnu uvist, men både Mortensen, Cassel og instruktør Steven Cronenberg har alle tidligere bekræftet deres interesse i at vende tilbage, skulle filmen få grønt lys.


hvem er Steven Cronenberg?

Gravatar

#4 chandler75 13 år siden

# 3 Rettet :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 Bobby Singer 13 år siden

"Jeg tror ikke, jeg medvirker," udtaler Watts. "Ingen har ringet, så jeg går ud fra, at de enten har castet en anden eller har lavet en ny rolle for en mere attraktiv, yngre pige.


Det synes jeg er en lidt underlig udtalelse. Så vidt jeg husker slutter etteren på sådan en måde, at det giver meget god mening at hendes karakter ikke vender tilbage. Den sidste kommentar er bare åndssvag og hun er hvis bare lidt fornærmet over ikke at have fået tilbudt rollen igen.
Idjit
Gravatar

#6 filmz-gofferoffer 13 år siden

Hun virker godt nok pigefornærmet.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#7 djibyman2-the seque 13 år siden

Har stadig ikke fattet hvad det er folk finder spændende i 1´eren, jeg mener den er så røvsyg så man skal kæmpe for at holde sig vågen, vilket er meget kendetegnene i alle Viggo´s film, men manden lader jo til at være populær, i just don´t get it.
Gravatar

#8 Slettet Bruger [939389409] 13 år siden

#5 og #6: Eller også kan det simpelthen være, at det bare var for sjov, hun sagde det? :) Tag et kig på den originale kilde. :)
Gravatar

#9 moulder666 13 år siden

#7 Se The Road - hvis du kan falde i søvn til den, ER det dig, der er noget galt med! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 filmz-ab 13 år siden

Forstår i det hele taget ikke, at man kan tænke på at lave en 2'er til denne film. Jeg fandt "Eastern...." fremragende, og Cronenberg burde snart komme med en ny film.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?

Skriv ny kommentar: