Spilfilmatiseringen af det populære PS3-spil “Uncharted: Drake’s Fortune” ser nu endelig ud til at få lidt mere vind i sejlene.

David O. Russell, manden bag “I Heart Huckabees” og den kommende “The Fighter” med Mark Wahlberg og Christian Bale, har skrevet under på både at skrive og instruere filmen.

Se også: Trailer til boksedramaet “The Fighter” med Wahlberg og Bale.

I støbeskeen på eventyrfilm som “Tomb Raider”- og “Indiana Jones”-serien følger spillet Nathan Drake – efterkommer af den opdagelsesrejsende Sir Francis Drake – i hans søgen efter den sagnomspundne sydamerikanske by af guld, El Dorado. Med hjælp fra vennen Victor “Sully” Sullivan og journalisten Elena Fisher begiver han sig ud på et eventyr, han sent vil glemme.

Selve spillet er udviklet af producenten Naughty Dog og blev en af Sony Computer Entertainments bedst sælgende spil til PS3-konsollen i 2007. Succesen gav spillet en opfølger, “Uncharted 2: Among Thieves”, der formåede at blive endnu mere populær end originalen.

Læs også Filmz-artiklen: Fra computerspil til film.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Nukleon 13 år siden

Er Nathan Fillion blevet for gammel til at spille hovedrollen?
Gravatar

#2 misuma 13 år siden

Hehe, ham tænkte jeg også på...det bliver spændende at følge filmens udvikling.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#3 PJP 13 år siden

de har bare at lave den ordenligt ! elsker virkelig de spil og deres historie
Gravatar

#4 Silver666 13 år siden

Dette er virkelig en spil til film jeg ikke gider se!
.Fordi det kan kun gå galt!
. De spil har sådan et fedt filmsk feel at der absolut er ingen grund til at de bliver filmatiseret, og jeg kan ikke se en film version kan nå op på samme viveau.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 13 år siden

Det er da en ganske udmærket instruktør, måske er der en chance for, at den bliver nogenlunde seværdig.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 filmz-Sichlau 13 år siden

Har ganske vidst aldrig spillet spillet, men jeg har læst fyldige sammendrag af historien, så det bliver en film jeg virkelig glæder mig til at se.
Gravatar

#7 Foxxander 13 år siden

#1 Nathan Fillion ville være et rigtig godt valg. Og i følge hans twitter-account er han selv også meget opsat på at få netop den rolle!
Gravatar

#8 LukeStarkiller 13 år siden

Synes det lyder mega fedt har spillet begge spil og elsker dem over alt på jorden, men synes måske Nathan Fillion er lidt for gammel til rollen som Nathan Drake, ville gerne se en som Chris Evans ville være god han har lidt den somme væremåde i sine film som Nolan North har i Uncharted spillede som Nathan Drake.
Gravatar

#9 misuma 13 år siden

Hmm, udseendemæssigt hvad så med Joh Hamm eller Eric Dane? For gamle måske?
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#10 Bobby Singer 13 år siden

Jeg ved godt det ikke kommer til at ske, men det ville være fantastisk hvis det gjorde. Nolan North skal selvfølgelig spille Nathan Drake, ikke nok med at han levere stemmen, men han ligner ham også en smule og så er han jo faktisk også professionel skuespiller og har medvirket i et hav af forskellige serier. Elena skal spilles af Emily Rose som også ligger stemme til karakteren i spillet og Victor Sullivan skal spilles af Richard McGonagle, surprise som også er ham fra spillet.

Dette er mit drømme cast og jeg synes det er utroligt at lige siden de første rygter om en spillefilm kom frem, har folk kun snakket om alle andre en dem som faktisk leverer stemmen og personligheden til karaktererne.

Nathan Drake
Elena Fisher
Victor Sullivan

De ligner tilmed karaktererne.

Det kommer højst sandsynligt ikke til at ske, men man har vel lov til at drømme. Egentlig er jeg fuldstændig ligeglad med hvilke store Hollywood navne de propper med i produktionen, jeg vil altid være lidt skuffet over at det ikke bliver det oprindelige og rigtige cast der skal portrættere Drake, Elena og Sullivan.
Idjit

Skriv ny kommentar: