Ifølge en artikel på Los Angeles Times’ blog har det, at Disney har trukket sig fra den tredje “Narnia”-film, langt fra givet filmserien dødsstødet.

Walden Media er fortsat indstillet på at indspille filmen, og ifølge bloggen skulle både 20th Century Fox, Warner Bros. og Sony være interesseret i at indgå en samarbejdsaftale omkring “Narnia: Morgenvandrerens rejse”.

Blogartiklen antyder endvidere, at Disney trak sig fra franchisen pga. interne stridigheder, som begyndte helt tilbage fra den første film, hvor Walden Media krævede aftalen for “Narnia”-franchisen genforhandlet efter udgivelsen. Disney valgte efterfølgende at udgive “Narnia: Prins Caspian” i sommerhalvåret, hvilket ikke stemte overens med Walden Medias ønsker. Forholdet var derfor meget dårligt på tidspunktet for udgivelsen af den anden film i serien i 2008.

Da “Narnia: Prins Caspian” efterfølgende skuffede, havde Disney knapt så mange kvaler med at trække sig. Grundet interessen fra de andre mediegiganter forventes det dog, at Walden Media får en aftale i hus – måske endda så tidligt som i løbet af denne uge.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Bohemian 9 år siden

Kunne være det måske er meget godt disney har trukket sig.
Selvom jeg faktisk ikke bryder mig om de 3 andre film, bliver det alligevel spændende at se hvordan den næste bliver uden disney.
Free in serenity.
Gravatar

#2 filmz-bigemaster666 9 år siden

jeg vil helst have warner de kan godt lave gode film. syndes altid fox laver mange gange dårlige film ved ikke med sonu
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#3 David Munch 9 år siden

Så længe den minimum bliver lige så god som toeren, og holder sig langt fra etteren..
Gravatar

#4 Vallebo 9 år siden

#3

Hvorfor synes du etteren var dårlig. Mener du der var for lidt aktion eller?

Synes nemlig ikke filmene har de helt store fejl, men kan jo være jeg tager fejl?

Skriv ny kommentar: