I en pressemeddelelse fortæller Netflix at de i løbet af 2024 vil supplere med et stort parti nordiske titler til den store streaming gigant.

I deres meddelelse skriver de bla: Under sceneshowet til ‘Next on Netflix’ i Stockholm afslørede Netflix i dag en lang række nye og spændende nordiske titler, der får premiere i de kommende år – bl.a. en norsk serie om Harry Hole, skrevet af Jo Nesbø selv, en adaptation af Amanda Romares roman ‘Diary of a Ditched Girl’ med Carla Sehn i hovedrollen samt en filmatisering af Alex Ahndorils ‘The Key Series’. Fans vil også blive genforenet med nogle af deres yndlingskarakterer i en selvstændig fortsættelse til Kastanjemanden og Barracuda Queens 2.

Netflix gav også de første smugkig på 2024-titlerne og præsenterede flere nyheder relateret hertil, herunder lanceringsdatoen for I dine hænder og En del af dig, som kommer allerede til foråret.

Jenny Stjernströmer Björk, Netflix Vice President Content Nordics:

”Den kreative industri i Norden er enestående og tæller nogle af de mest talentfulde mennesker i verden. Vi er både begejstrede og stolte over de fantastiske titler, vi annoncerede til Next on Netflix i dag. Vores medlemmer kan forvente en vidunderlig blanding af film, serier, non-fiktion og andre gode historier fra Norden.

Vi glæder os til at fortsætte denne succesfulde rejse sammen med vores partnere – forenet af vores mål om at skabe enestående underholdning, der både rører og bevæger.”

Blandt de danske titler er der bla. en efterfølger til komediefilmen ‘Bytte Bytte Baby’, der går under navnet ‘Bytte Bytte Barn’ og en sæson 2 af serien ‘Skruk’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: