Streaming-giganten frygter ikke konkurrencen fra Disney+.

Apple, Youtube, Amazon, Warner og ikke mindst Disney opruster til en kommende streaming-krig. Netflix frygter ingen af dem.

Netflix-chef Ted Sarandos tror nemlig, at der er plads til flere streaming-tjenester hos forbrugerne:

”Jeg tror ikke, at de kommer til at skade Netflix… Der er rigeligt med plads i branchen til, at også andre kan få succes,” siger Ted Sarandos ifølge Variety.

Konkurrencen ser ellers ud til at blive øget markant over de kommende år.

Amazon producerer aktuelt verdens dyreste serie i form af en prequel til “Ringenes herre”-trilogien, imens Disney+ arbejder på eksklusive serier fra Lucasfilm og Marvel Studios, der altså kun kan streames hos Disney.

Samtidig stopper aftalen ved årsskiftet imellem Netflix og Disney, der tidligere har sendt Marvel-film til Netflix efter biograf-premieren – læs om det her.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Kim Pedersen 5 måneder siden

Ja, det er han jo tvunget til at sige. Alt andet ville jo få aktien til at falde som en sten.
Gravatar

#2 Mejse 5 måneder siden

#1 tja den er faldet 30 procent de sidste 6 måneder så han burde nok have sagt det tidligere :P
Gravatar

#3 Geekalot 5 måneder siden

Disney vil helt sikkert tage nogle. Men kan ikke se nogle af de andre der er nævnt være nogen stor trussel i mod dem
Gravatar

#4 Kim Pedersen 5 måneder siden

#2: En desperat mand der kæmper med ryggen mod muren. Først lader de biograferne få eksklusivitet, og samtidig siger forbrugerne vil elske at se "Roma" på en MOBILTELEFON og nu kommer konkurrencen i højeste gear. Det er jo ikke kun Disney, men flere andre streamingtjenester vil komme i højeste gear i løbet af 2019. Konkurrencen bliver tosidet. Det er jo ikke kun kunderne de slås om, det er så sandelig også talenterne. Og priserne vil gå amok og det på et tidspunkt hvor Netflix i forvejen skylder 27 milliarder dollars væk.

Skriv ny kommentar: