Advarsel! Spoilers for “Black Panther: Wakanda Forever” forude.

Både Letitia Wright og Chadwick Boseman skulle oprindeligt have påtaget sig Black Panther-titlen i Marvels seneste spillefilm, har filmens stjerne fortalt.

Da “Black Panther: Wakanda Forever” fik premiere i november sidste år var det for første gang uden Boseman som den sortklædte superhelt. I stedet var det Wrights karakter Shuri, der overtog titlen, som Wakandas beskytter, og som nu ser ud til at være franchisens fremtid.

Du kan læse vores anmeldelse af “Black Panther: Wakanda Forever” lige her.

Selvom det kunne virke som en beslutning, der blev taget i kølvandet på Bosemans alt for tidlige død, var det dog altid planen, at Letitia Wright skulle trække i det ikoniske Black Panther-kostume, har skuespilleren selv fortalt til Empire Movie Podcast.

“Det var bittersødt. Shuri skulle altid gøre det. Men det ville være gjort på en anderledes måde, hvor hendes bror ville være ved hendes side – virkelig udforske det, ligesom i tegneserierne, de måder, hvorpå T’Challa og Shuri ville være Black Panther ved siden af hinanden og prøver at finde ud af, hvordan de skal beskytte deres nation. Men desværre var det ikke sådan, det blev. Jeg kendte godt ansvaret, jeg kendte dets vægt, men det var bittersødt, noget som jeg kæmpede med en del. Men jeg er utroligt stolt af mig selv.”

Wrights historie kommer kort tid efter, at “Wakanda Forever”-instruktør Ryan Coogler fortalte, hvad filmens oprindelige plot var – en far-sønfortælling mellem T’Challa og hans søn Toussaint. Her nævnte Coogler dog intet om Shuris Panther, så stjernen har altså kunnet bidrage med lidt flere detaljer om, hvordan filmen, der blev til “Wakanda Forever” kunne have set ud.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: