Kevin Spacey-filmen “Gore” bliver sandsynligvis aldrig vist.

Den kostede 39 millioner dollars at lave, hvilket Netflix allerede har afskrevet i regnskaberne.

Biopic-filmen “Gore” var produceret inden #MeToo-skandalen, der i 2017 fældede Kevin Spacey, hvilket betyder, at Sæson 6 af “House of Cards” i denne uge får premiere uden Spacey. Han er skrevet ud – se hvordan i klippet her.

Det samme kan Netflix ikke gøre med den færdige “Gore” om forfatteren Gore Vidal, idet Kevin Spacey stort set medvirker i alle filmens scener som titelkarakteren.

Man kunne måske bare vente med at udseende “Gore”? Næppe.

For i “Gore” vises Kevin Spacey i sexscener med meget unge mænd, hvilket leder tankerne hen på de #MeToo-anklager, der netop ramte Spacey, skriver BuzzFeed.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Bare lade være at fyre ham. Så havde vi lyst til at se den sidste sæson også havde de sparet de 39 millioner :)
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 lyder dejlig enkelt :D hvis bare verden fungeret sådan
Gravatar

#3 Geekalot 3 år siden

#2 I min verden er 80-90% uskyldige til de er dømt, nogle tilfælde hopper jeg også med på bølgen og dømmer inden retten har gjort det. Ikke det tilfælde her.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 og det er fint, ændre dog intet på at verden ikke er så enkel :)

er igen lidt forvirret over folks ide om at seksuelt upassende adfærd på arbejdet skal forbi retten, men det må i jo selv om :D
Gravatar

#5 Star Trek fever 3 år siden

#3 Mejse hylder en verden, hvor folk kan anklage hinanden på kryds og tværs. Uanset hvad, er det altid den der kommer med påstanden, der har ret. Den stakkel det går udover, er bare skyldig. For sådan er samfundet bygget op. Skyldig til det modsatte er bevist. Jeg foretrækker ikke den verden, men lad nu Mejse have den drøm.....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 du har en interessant fortolkning af hvad jeg siger....for det første er hele den der ytringsfrihed du råber op om betyder man burde kunne sige alt uden konsekvenser, det der gør at folk kan komme med de påstande de vil, hvilket er udemærket, at de kan det, det har folk som sådan altid kunne, der er bare forskellige konsekvenser forbundet med det, du kommer forreksempel med nogen enormt idiotiske påstande om hvad jeg mener, men det har du ret til, og den eneste konsekvens er at du virker smådum, mener bestemt ikke at alle bare er skyldige, fordi sådan er samfundet bygget op, har aldrig sagt noget i nærheden af det, har lige sagt at seksuelt upassende adfærd på arbejdspladsen, ikke hører hjemme i en retssag, hvilket det ikke gør, det er op til arbejdsgiveren at bedømme hvad der skal ske, ganske som det altid har været, hvad der så påvirker arbejdsgiveren kan man jo diskutere, men helt ærligt STF kan du ikke prøve at gnubbe de to hjerneceller du har sammen, så der måske kommer en gnist, af noget brugbart, i stedet for at udbasunere alt muligt, som ingen nogensinde har sagt noget om.

eller i det mindste tag et læse og forstå kursus :D

dine ekstreme holdninger, skal altså ikke påduttes mig, og smides over i den modsatte ekstrem, bare fordi jeg er uenig med dig.....du må lige skrue ned for ekstremerne når du prøver at forstå hvad folk siger.

og lige med spacey sagen, hvor der er 50+ anmeldelser fra forskellige folk i forskellige lande, uden nogen form for gevinst, til dem, om upassende adfærd på arbejdet, virker skyldig som en rimelig ting at gå ud fra....dog er det rigtigt det er ikke bevist, men igen det er ikke noget der har noget med en retssag at gøre, for det er jo altså ikke ulovligt, bare noget folk bliver fyret for, hvilet så er sket.....hvilken del af det er urimeligt ?
Gravatar

#7 Johnny42 3 år siden

Altså når man har lavet en film, og han har fået løn for det, hvad er så meningen med at holde den tilbage?

Det kunne selvfølgelig være at folk ville flygte skrigende fra Netflix(hvilket jeg ikke tror vil ske). Det kunne jo også være at filmen ville få ekstra opmærksomhed, netop pga. kontroverserne omkring Kevin Spacey, så flere ville se filmen.
Gravatar

#8 Geekalot 3 år siden

Mejse, nu det folk som Peter Madsen, Peter Lundin, Anders Breivik osv. Jeg mener.
Det for mig virker for nemt bare at anklage en kollega for diverse ting, før selv at komme frem i lyset.
Nu var hende af de første der stod frem med ham Hollywood bossen, jo heller ikke ligefrem en de bedste, havde hun ikke været sammen med en på 16-17 år... Men hun fik fremhævet hendes navn, men idag er hun allerede glemt....
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 det er uden tvivl nemt at anklage en kollega for ting, og vi er enige om at det kan være et problem hvis nogen udnytter det, men der kan man jo ikke sætte sin lid til så meget andet end at ens chef har en hjerne....lige i denne her sag var der jo så ikke tale om noget med at nogen kom frem, og der var 50 anklager fra forskellige arbejdssteder i forskellige lande, så tja, i sidste ende har han nok ikke opført sig pænt....men vi er da helt enige om at det er noget man skal være påpasselig med, og på trods af hvad STF mener så synes jeg bestemt ikke at alle anklagede er skyldige, ej tror jeg at alle der ikke er anklagede er uskyldige, og alt der kan findes ind imellem....og jo hun blev fremhævet, og det var lidt uheldigt at hun ikke var helt fin i kanten, men det betyder jo ikke at alle der kommer med en anklage, er ufine i kanten, det er en balancegang, og skal overvejes fra sag til sag, ud fra de informationer man nu engang har må man danne sig en mening.

og selvfølgelig uden diskussion, hvis der er taler om alvorligere anklager hvor strafferet bliver involveret, eller noget kræver penge for hvad de siger de har været udsat for, så går vi over i en helt anden boldgade, hvor der selvfølgelig skal gang i retssager, før nogen erklæres skyldige.
Gravatar

#10 OliverDK 3 år siden

Er manden skyldig eller ej i alle de forhold folk anklager ham for? Aner det ikke og det er principielt ligegyldigt fordi Netflix har et brand de skal beskytte og havde de holdt fast i Kevin Spacey, så var deres brand blevet trukket gennem hele møllen af alverdens medier om de billigede (måske) overgreb, seksuel utilpas opførsel på settene, osv - dette havde betydet langt større tabt i tabt indtjening, tabt investorvillighed, tabt villighed til at få andre kendte skuespillere/instruktører/medarbejdere ombord, osv.

Disse konsekvenser får man ingen virksomhed til at acceptere og derfor tog de den eneste forretningsmæssige fornuftige beslutning, som var at udskrive Kevin Spacey af H.O.C og "cut all ties".

Er jeg enig i den beslutning? Ja, det var den eneste fornuftige der gjorde mest mulig skade på Netflix.

Er jeg enig i at folkedomstolen har for meget magt? I den grad, men sådan er det og sådan har det altid været og det er blevet værre efter min mening med Twitter og et medie landskab der i den grad jager sensationer som aldrig før og hvor journalist integritet er blevet en by i Rusland.

Er jeg enig i #metoo? Ikke længere, jeg mener den bevægelse havde gode pointer i starten, men er blevet ødelagt af ekstreme ideologer der misbrugte den for egen vinding hvilket har betydet flere har fået en mere apatisk holdning til den og eventuelle seksuelle overgreb.

Det er ikke bare en påstand, men bevist fagligt. Undersøgelser viser, at selv alle over en kam af den politiske linje i dag tror mindre på særligt kvinders anklager om seksuel overgreb end før og folk mener i mindre grad af mænd der er anklagede for #metoo overgreb skal miste deres job.

Her er bare en af de undersøgelser jeg har læst der beviser den trend:

https://www.economist.com/graphic-detail/2018/10/1...

Skriv ny kommentar: