Netflix udgav deres selvproducerede serie “House of Cards” tilbage i februar, og føljetonen blev en kæmpe succes, der tilmed blev belønnet med tre prestigefyldte Emmy-priser.

Læs Filmz’ tv-anmeldelse af “House of Cards”.

Og den 14. februar 2014 udgiver Netflix 2. sæson af serien, og ligesom det var tilfældet med seriens første årgang, bliver alle sæsonens 13 afsnit tilgængelige samme dag. David Fincher (“Se7en”, “Fight Club”) har angiveligt ikke instrueret nogen af de nye afsnit, men han er stadig tilknyttet projektet som executive producer.

I serien spiller Kevin Spacey (“L.A. Confidential”, “The Usual Suspects”) hovedrollen som den amerikanske politiker Francis Underwood, der bliver snydt for en ellers lovet post som udenrigsminister i den nye administration, og som dernæst går i krig med sit eget parti for at få hævn.

Tidligere i år mødte Filmz TV i øvrigt Kevin Spacey i London, hvor vi fik talt om hans første store rolle i en tv-fiktionsserie i 25 år, og det blev til en sludder om alt fra Netflix og USA’s politiske scene til hans samarbejde med Fincher. Klik i videoen herunder for at se (eller gense) det eksklusive interview.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Riqon 6 år siden

Ikke et øjeblik for tidligt. Så håber jeg, at jeg klarer at holde lidt igen og ikke ser hele sæsonen samme dag for bare at vente to år mere på sæson 3.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 The Insider 6 år siden

#1, jeg har faktisk stadig kun fået set de første par afsnit, som jeg dog virkelig nød. Holder den niveauet?
War. War never changes.
Gravatar

#3 Riqon 6 år siden

#2 - Jeg syntes, den var super hele vejen. Det løb mig koldt ned ad ryggen, da jeg begyndte at få oversigt over Underwoods psykopatiske strategi - noget der virkelig gav serien momentum. Jeg tror, der bare var ét afsnit, jeg fandt lettere kedeligt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Riqon 6 år siden

... men hvis det at snakke med Spacey ikke gjorde dig interesseret nok til at se serien, så kan jeg vel ikke gøre ret meget ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 The Insider 6 år siden

Haha! Det gjorde det absolut, og som sagt nød jeg også de to første afsnit, som jeg selvfølgelig så før interviewet :-) Jeg har bare generelt været virkelig bagud på tv-fronten de sidste mange år.
War. War never changes.
Gravatar

#6 elwood 6 år siden

Den og så spil fronten tsk tsk.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 Riqon 6 år siden

Årh hvad, de har sendt en teaser ud! Den får mig til at ønske, jeg var ryger:


The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Highland Park 6 år siden

Riqon (7) skrev:
Den får mig til at ønske, jeg var ryger...
... eller en cigaret.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: