Paramount og Nickelodeon udvikler tre animerede “Avatar: The Last Airbender”-film.

Da Nickelodeon sidste år annoncerede divisionen Avatar Studios, var det med planer om et hav af nye produktioner inden for det, som “Avatar”-skaberne Michael DiMartino og Bryan Konietzko kaldte the Avatarverse. Her blev vi lovet flere film og serier, og nu bliver løfterne altså til virkelighed.

Som Deadline rapporterer, er der nemlig tre nye standalone-film undervejs i det animerede univers, der indtil videre tæller originalserien “Avatar: The Last Airbender”, fortsættelsesserien “The Legend of Korra” samt flere bøger og tegneserier.

Af de tre kommende film, kender vi kun instruktøren til den første: Lauren Montgomery. Instruktøren er en “Avatar”-veteran og har arbejdet på både begge hidtidige serier som storyboardkunstner. Der er ingen forfatter tilkoblet endnu. Konietzko og DiMartino producerer filmen i samarbejde med Eric Coleman.

De tre kommende film er ikke de eneste “Avatar”-projekter undervejs. Netflix producerer i øjeblikket en live-action-serie baseret på den originale serie. DiMartino og Konietzko var oprindeligt tilkoblet Netflix-serien som executive producers og showrunnere, men droppede ud af projektet på grund af kreative uenigheder og dårligt arbejdsmiljø.

Læs også: “Daniel Dae Kim skal spille Ozai i live-action ‘Avatar: The Last Airbender’-serie hos Netflix”

Ingen af de tre kommende “Avatar”-film har fået en officiel titel, ligesom der heller ikke er nogen premieredato endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: