Fortsættelsen til en af Disney og Pixars største succeser har fået en teaser trailer.

Følelsesregistret oplever noget af en omvæltning i “Inside Out 2”. Her er det ikke længere kun Glæde, Triste, Asky, Vrede og Frygt, der bor i den nyligt udklækkede teenager Rileys følelsesregister.

Som filmens nye trailer afslører, skal der nemlig også gøres plads til nye indflyttere – først og fremmest Angst, spillet af “Stranger Things”-stjernen Maya Hawke.

Med lidt detektivarbejde er det muligt at komme med et bud på, hvilke andre nye følelser, vi kan se frem til at møde. I slutningen af traileren bruges de forskellige følelser nemlig til at beskrive “Inside Out 2” som “The feel ____ movie of 2024”, og foruden dem vi allerede møder i traileren, ser vi også “envious”, “embarrassed” og “ennui”. Filmens første plakat, som du kan se herunder, tæller også fire nye følelser. Det kunne altså godt tyde på, at misundelse, forlegenhed og kedsomhed kommer til at spille en rolle i den nye film, selvom det altså ikke er bekræftet, og derfor skal tages med et gran salt.

CDN media

Amy Poehler, Phyllis Smith og Lewis Black vender alle tre tilbage til deres roller som hhv. Glæde, Triste og Vrede, mens Bill Hader og Mindy Kaling er blevet skiftet ud med Tony Hale og Liza Lapira som Frygt og Afsky.

Læs også: “Disneys live-action ‘Snow White’ udskydes et år: Se det første billede af Rachel Zegler og CGI-dværge her”

Meg LaFauve, der sammen med Pete Docter og Josh Cooley, skrev den første “Inside Out”, har siddet alene ved skrivemaskinen på opfølgeren, der er instrueret af debutinstruktør Kelsey Mann.

“Inside Out 2” får premiere den 13. juni 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: