Når det gælder filmatiseringer, har Christoffer Columbus altid været storebroderen sammenlignet med Marco Polo. Men nu bliver der ændret på forholdet. Netflix er nemlig på vej med en original serie om den berømte opdagelsesrejsende, der var den første europæer, som gav en detaljeret skildring af sine oplevelser i Kina.

Se også: Nyt på Netflix: From Dusk till Dawn Deluxe-serie

Det er manuskriptforfatteren John Fusco (“Hidalgo”), der står bag serien, som Harvey Weinstein og Dan Minahan (“Game of Thrones”) vil producere. Minahan vil desuden instruere to af seriens afsnit.

I seriens hovedrolle som Marco Polo vil den relativt ukendte italienske skuespiller Lorenzo Richelmy kunne ses, men også Benedict Wong (“Prometheus”), Zhu Zhu (“Cloud Atlas”), Tom Wu (“Skyfall”), og Rick Yune (“The Fast and The Furious”) vil medvirke i serien.

Seriens to første afsnit vil blive instrueret af norske Joachim Rønning og Espen Sandberg, der også instruerede “Kon-Tiki” om den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl. “Marco Polo”, der vil komme til at bestå af 10 afsnit på en time hver, forventes at få premiere på Netflix i slutningen af året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 David Munch 8 år siden

Give it to me! :)
Gravatar

#2 dslacker 8 år siden

Der findes en glimrende serie om Marco Polo i forvejen.
Imdb link

Den er mindst lige så god som Shogun serien fra samme periode.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: