Netflix skal kun tilbyde standard-opløsning, når internettet spidsbelastes, lyder ny opfordring fra EU.

Den globale internet-trafik er steget med 50 procent under coronakrisen, viser nye tal fra Akamai.

Derfor opfordrer EU-kommissær Thierry Breton nu Netflix og andre streaming-aktører til at skrue ned for kvaliteten i perioder med spidsbelastning af internettet.

Breton har således ringet til Netflix-chef Reed Hastings med en bøn om automatisk at ændre HD-streaming til standard-kvalitet i perioder med ekstraordinært meget internettrafik under coronakrisen.

Samtidig opfordrer EU-kommissæren nu direkte alle til at skifte til standard-indstillinger, når det ikke er nødvendigt med HD.

Læs også ‘Markant udvikling for Netflix i coronaramte lande‘.

Senest har Netflix oplevet en markant stigning af app-downloads i særligt corona-udsatte lande.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 Geekalot 2 år siden

Har et uhd tv. Skal ikke til at køre standard opløsning. Tænker der er bedre ting sådan en kommissær kan bruge hans tid på...
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 det var da en egoistisk tilgang til det :) tænker det at se efter alles velfærd er præcis det han burde gøre :)
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

EU har en standard opsætning til at gå galt i byen.

Det her giver mening, så det må være en smutter
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Ryder666 2 år siden

Jeg støtter frit valg til opløsning, fremfor en tvunget standardopløsning.

Jeg har et 50" LG 4k uhd hdr tv, og vil gerne se film i hdr-format, så vidt som muligt. Lavere opløsning til filmkigning, under 4k, er ikke at foretrække på Netflix. Så hellere blu-ray i fuld HD format over projektoren. Men til tv-kigning på Netflix går HD-opløsning dog an, herunder tv-serier.
Gravatar

#5 BlackJesus 2 år siden

De 2 der er imod, tænker udelukkende subjektivt, fordi i har købt et stort tv. UHD er ikke standard endnu, så i må acceptere situationen.
Jeg gider heller ikke se standard! Men hvad fanden, vi er i en meget speciel situation, hvor vi må stå sammen og ikke individuelt.

På tlf og tablet kører netflix på standard
Gravatar

#6 Ryder666 2 år siden

BlackJesus (5) skrev:
De 2 der er imod, tænker udelukkende subjektivt, fordi i har købt et stort tv. UHD er ikke standard endnu, så i må acceptere situationen.
Jeg gider heller ikke se standard! Men hvad fanden, vi er i en meget speciel situation, hvor vi må stå sammen og ikke individuelt.

På tlf og tablet kører netflix på standardDer gik vist også rimelig lang tid før HD-opløsning blev standard, men tænker at 4k udvikler sig hurtigere sammenlignet med full HD-opløsning...det er vist heller ikke høj opløsning på almindelig tv-signal, og via bokse er det vist kun opskaleret og ikke native resolution, eller husker jeg forkert?
Gravatar

#7 Durante 2 år siden

Tydeligt at høre hvem som er luksusdyr.... solidaritet er efterhånden et ord der forsvinder ud af ordbogen
Gravatar

#8 Johnny42 2 år siden

Er det ikke internet udbyderne der skal øge kapaciteten, hvis hvis de ikke kan levere den hastighed de lover. Og hvis Netflix sender lavere opløsning ud end den man betaler for, så må de sænke prisen.
Gravatar

#9 Squeszh 2 år siden

Æhh... Hastighed? Du mener vel datamængden?

"HD-streaming til standard-hastighed "

Så du blander billedkvalitet og "hastighed" ??? Det er dog den værste gang vrøvl....
Gravatar

#10 brianhenneberg 2 år siden

LOL. Folk i denne her tråd: Fuck verden, jeg skal bare se Altered Carbon i 4K.

Skriv ny kommentar: