Skotland mister “The Lord of the Rings”-serie efter Brexit-usikkerhed. 

Tidligere på året blev Amazons store “Ringenes herre”-satsning meldt til Skotland – læs om det her.

Men det var før, at Theresa May meddelte sin afgang som britisk premierminister.

Det har nu fået Amazon til at omdirigere optagelserne af verdens dyreste serie fra Skotland tilbage til New Zealand, hvor Peter Jackson optog sin trilogi.

NZ Herald afslører, at Skotlands bud blev droppet på grund af usikkerhederne angående Brexit.

Et længere telefonopkald imellem New Zealands premierminister Jacinda Ardern og Amazon-chef Jeff Bezos gjorde angiveligt det endelig udfald til fordel for New Zealands kandidatur.

Amazon har ikke ønsket at kommentere historien.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

kunne godt være de kære englændere skulle få styr på deres sager :D der er ved at gå DC i den derovre :P
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

#1 Yup forhåbentligt kan Boris Johnson (mener det er ham der er den der er valgt til og overtage efter May) få sat skub i tingene og få sat en stopper for det cirkus, der blev stemt ja til Brexit, og så skal Brexit og leveres.

Hvis der ikke kan opnås en aftale begge parter er tilfredse med, så må resultatet være no deal brexit og så tager man den der fra, så er der i det mindste klarhed omkring tingene.

Og ja der vil betyde en økonomisk lussing ind til nye aftaler er sat på plads, men i det mindste vil man vide hvor man er hen af frem for hele den her twiligt zone hvor de både er ind og ude på samme tid og ingen rigtig ved hvad der kommer til og ske.
Gravatar

#3 Justin 3 år siden

#2
Hvis de endelig forlader EU, er der heller ikke nogen der ved hvad der sker, mange år frem

Hvis de helt urealistisk valger af blive i EU, vil der i langtid blive snakket om hvornår de prøver af forlade EU igen

af få gennemført Mays aftale lader til af være det eneste de kan blive enig om ikke af gøre
Gravatar

#4 Gridlock 3 år siden

#3 Ikke med sikkerhed nej, men så er der i det mindste klarhed.
Frem for denne halvt inde halvt ude skal de følge EUs markeds regler eller skal de følge deres egne osv osv osv.

Mays aftale var også det værste hvis man læser det der er frigivet af den, lyder den mere som en betingelsesløs overgivelse der ville efterlade England som en vasalstat til EU (de skulle følge alle regler EU bestemte og de skulle forsat betale til EU, men de ville ikke ha nogen indflydelse overhoved) ind til EU besluttede og frigive dem.

Det var interessant og se hvordan Mays aftale med eu faktisk forende både Brexiters og remainers i at ingen af dem kunne fordrage Mays aftale.
Gravatar

#5 Star Trek fever 3 år siden

Politikerne, og i særdeleshed dem i EU, har det svært med befolkningen. Det jo bare pøblen, der vil ødelægge deres kaffeklub. DAXIT... Hellere i dag end i morgen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: